Ce fete mari și frumoase are Raluca Pastramă. Imagini rare cu Maria și Rosa, fiicele ei și ale lui Pepe

 Calin Maria Bianca
.

Ce fete mari și frumoase are Raluca Pastramă. Imagini rare cu Maria și Rosa, fiicele pe care le are din mariajul cu Pepe. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că îndrăgitul artist și frumoasa brunetă au trăit o poveste de dragoste, iar din rodul iubirii lor au rezultat două fiice superbe și adorabile. Din nefericire, lucrurile nu au mai mers între ei și și-au spus adio. Ambii și-au refăcut viața, însă se preocupă cu mare atenție de copiii pe care-i au împreună. Iată cât de superbe sunt Maria și Rosa!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Raluca Pastramă și-a intrat foarte repede în rolul de mamă, încă de când a adus-o pe lume pe Maria, fiica ei cea mai mare. De atunci s-a dedicat trup și suflet acestei 'meserii', astfel că este fără dar și poate o mamă model. Deși a fost dur criticată în momentul în care ea și Pepe și-au spus adio, a continuat să ignore gura lumii și să facă totul cât de bine posibil pentru fetele pe care le are.

whatsapp-image-2022-12-30-at-12.51.47-3whatsapp-image-2022-12-30-at-12.51.47-3

Anii au trecut, iar Pepe și Raluca Pastramă au dat uitării ceea ce a fost între ei. Totuși, îi leagă două fetițe absolut superbe. Niciunul dintre ei nu și-a lăsat rolul de părinte în spate, astfel că petrec mereu timp de calitate alături de Maria și Rosa. Atât artistul, cât și frumoasa brunetă își bucură constant fanii din mediul online cu momente unice și timp de calitate alături de cele două fete.

Citește și: Pepe, imagini emoționante cu cei trei copii. Cum i-a surprins prezentatotul TV:„Primul brăduț din viața lui'

Citește și: Pepe a lansat o piesă dedicată soției și celor trei copii:”Toată viața mea înseamnă noi”

Citește și: „Eram foarte mult dominată, crescută cu acest sindrom”.Traumele neștiute din viața Andreei Raicu

Citește și: Mama lui Pelé are 100 de ani.Celeste Arantes nu va participa la funeraliile fiului său

Ce fete mari și frumoase are Raluca Pastramă. Imagini rare cu Maria și Rosa, fiicele pe care le are din mariajul cu Pepe

Anii au trecut foarte repede, iar Maria și Rosa sunt două domnișoare în toată regula. Cu vârstele de 8, respectiv 6 ani, ambele sunt adorabile și foarte educate. Deși au trecut printr-un divorț, Pepe și Raluca Pastramă au avut grijă să le ofere cea mai bună educație. Zis și făcut! Ambii se mândresc cu fiicele pe care le au, mai ales că sunt și foarte înțelegătoare și au înțeles despărțirea dintre părinții lor.

Raluca Pastramă, imagini de colecție cu Maria și Rosa

Raluca Pastramă se bucură de o mare comunitate de fani în mediul online. Frumoasa brunetă are conturile de socializare pline de poze cu cele două fiice din mariajul cu Pepe, dar și cu cea mică, venită recent în familie. Cei care o urmăresc sunt zilnic entuziasmați de fotografiile care le surprind pe cele trei surori în fel și fel de ipostaze, unele mai dulci ca altele.

Totuși, nici Pepe nu se lasă mai prejos. Și el publică des momente alături de Maria și Rosa, cât și de fiul său cel mic. Atât artistul, cât și Raluca Pastramă și-au refăcut viața după despărțire, ambii având câte un copil din noile relații.

Maria și Rosa, surori grijulii pentru frații mai mici

Maria și Rosa s-au acomodat cu situația și au înșeles imediat motivul despărțirii dintre părinții lor. Au înțeles că fiecare merge pe drumul său, însă că în continuare vor fi amândoi alături de ele în egală măsură. Nici la apariția noilor membri ai familie, cele două nu au avut nimic de obiectat, ci din contră. L-au primit cu brațele deschise pe fratele lor, fiul pe care Pepe îl are cu Yasmine Ody, cât și pe surioara lor, din partea Ralucăi Pastramă.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton