Cine este soția lui Dragoș Pătraru! El și Monica sunt căsătoriți de 20 de ani și au doi copii superbi!

.

Dragoș Pătraru este unul dintre cei mai apreciați jurnaliști din mass-media, iar pamfletul lui a devenit deja viral în mediul online și nu numai. Pe cât este de vocal și de inflexibil în emisiunile sale, pe atât este de discret în privința familiei. Iată cum arată soția și cei doi copii adolescenți ai lui Dragoș Pătraru!

Dragoș Pătraru a devenit cunoscut publicului mai ales datorită emisiunii Starea Nației, care are o mulțime de fani. Acesta nu se teme să spună adevărul verde-n față și să atace politicienii, indiferent de orientarea politică, în scurt timp devenind un fel de Robin Hood al pamfletului politic. Cu siguranță, jurnalistul și omul de televiziune a reușit să-și facă o mulțime de inamici – ne amintim cum a criticat vehement conducerea TVR chiar în timpul emisiunii pe care o avea la televiziunea națională! -, iar asta ca urmare a imparțialității, obiectivității și inflexibilității cu care comentează cele mai arzătoare subiecte politice și sociale, toate condimentate cu umor șfichiuitor.


Dragoș Pătraru s-a însurat la 22 de ani!

Poate tocmai de aceea Dragoș Pătraru este discret atunci când vine vorba despre familia sa, cei doi copii ai săi fiind uneori persiflați de colegii lor de școală din cauza tatălui lor celebru… Puțină lume știe, așadar, că Dragoș Pătraru (42) s-a căsătorit la doar 22 de ani cu Monica, cea pe care o numește „dragostea mea' și alături de care formează o familie frumoasă de 20 de ani. Familie care acum 17 ani s-a mărit pentru prima oară, când a venit pe lume Andreea (17), acum elevă în clasa a XI și copil eminent. Cinci ani mai târziu, s-a născut și cel de-al doilea copil al cuplului, Robert (12), elev în clasa a VI-a și un sportiv extrem de talentat.


Familia lor este foarte unită, după cum se poate vedea și din fotografiile în care cei patru apar împreună.

Fanii carismaticului jurnalist și om de televiziune Dragoș Pătraru se vor bucura să afle că favoritul lor va putea fi văzut, începând de luni, 2 septembrie, pe site-ul Libertatea.ro, pe canalul de YouTube Libertatea, dar și pe Facebook Libertatea.