Ce familie frumoasă are chef Sorin Bontea! Cine sunt adevărații „Chefi" din casa lui: are doi copii superbi!

 Dumba Gabriela
.

La „Chefi la cuţite este dur și acid, dar cine îl cunoaște mai bine află că aceasta este doar o mască a lui Sorin Bontea. Bucătarul este un familist convins, căsătorit de peste 25 de ani și tatăl a doi copii de  care este foarte mândru. Fiica lui îi calcă pe urme și, în ciuda a ceea ce ar putea crede cei care îl știu de la televizor, nu Sorin Bontea este chef-ul casei!

Chef Sorin Bontea are doi copiiChef Sorin Bontea are doi copii

Sorin Bontea este un maestru al gastronomiei, însă nu și-a dorit dintotdeauna să facă o meserie din pasiunea pentru gătit. La 18 ani, Sorin Bontea își dorea să devină „director de complex sau șef de unitate'.

„Când aveam 18 ani nu prea erai lăsat să gândeşti. Deşi în adâncul sufletului visam să descopăr bucătăria şi să o trăiesc prin toţi porii, să cunosc culturi gastronomice diferite, să aflu specificul fiecărei ţări, să călătoresc, pe vremea aceea singurul gând pragmatic era să ajung director de complex sau şef de unitate. Cam atât de îngrădite erau visurile unui tânăr, spunea Sorin Bontea, citat de adevarul.ro.

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor au făcut echipă la Asia Express, sezonul 3, și au plecat acasă cu marele premiu.

Citește și: Răzvan Fodor și Sorin Bontea sunt marii câștigători de la Asia Express, sezonul 3! Au plecat acasă cu premiul de 30.000 de euro!

Este căsătorit de 25 de ani

Celebrul bucătar de la Antena 1 are o familie foarte frumoasă, este căsătorit de 25 de ani și are doi copii, o fată de 16 ani și un băiat de 22. Miruna Bontea calcă pe urmele tatălui său și visul ei este să ajungă un cofetar de succes. Este responsabilă cu desertul familiei, iar în trecut a apărut în cadrul emisiunii „Chefi la cuţite, pentru a-i pregăti tatălui ei prăjitura preferată, moment care l-a emoționat pe chef Bontea până la lacrimi.

Alegerea Mirunei de a-i pregăti tatălui său o lava cake chiar de ziua sa de naștere a fost una foarte ușoară, mai ales prin prisma faptului că această rețetă este una dintre preferatele ei. „În mod cert partea de desert o aveam asigurată de Miruna, ea este specialista în rețete dulci. Îi plac în special cele pe bază de ciocolată, iar când timpul ne permite, le gătim împreună, acasă. De curând a reușit să mă surprindă cu niște combinații excelente de gust!', spune Sorin Bontea.

Și dacă Miruna calcă pe urmele tatălui său, Iulian, fiul chef-ului are o pasiune care nu are nici o legătură cu meseria lui Sorin Bontea. Iulian are 22 de ani și face box, fiind susținut la competițiile sportive de toată familia. Tânărul pugilist al familiei Bontea e pasionat și de karting.

„Sunt prieten cu ei, suntem foarte apropiaţi şi ne place să ne petrecem timpul liber împreună. Câteodată, însă, e nevoie să fiu şi drastic. Copiii mei au vârste diferite şi personalităţi diferite, trebuie să le înţeleg nevoile ţinând cont de vârsta lor, însă trebuie să fiu şi sever atunci când se impune, spunea în urmă cu mai mulţi ani Sorin Bontea pentru Pro TV Magazin.

Și-a cucerit soția cu mâncare chinezească

Chef Sorin Bontea a povestit că și-a cunoscut soția înainte de ’90 și a știut de la început că este femeia vieții lui.

„Suntem împreună din 1989 şi ne-am căsătorit în 1994. Ne-am cunoscut la o petrecere, într-un grup de prieteni, iar eu am fost cel care a făcut primul pas. La prima întâlnire ţin minte că i-am dat un trandafir roşu şi de atunci îi dăruiesc mereu trandafiri roşii, îi plac foarte mult. Apoi i-am gătit mâncare chinezească, spunea Bontea în urmă cu câțiva ani.

Deși s-ar putea crede că este bucătarul familiei, Sorin Bontea nu poartă sorț acasă, ci soția lui este chef-ul familiei: „Acasă, soția este chef-ul. Găteşte excelent, îmi plac toate preparatele ei. Chiar nu exagerez, le pregăteşte foarte bine. Acasă gătim des, să nu vă imaginaţi că mănânc numai chestii sofisticate în fiecare zi. Nu, îmi plac ciorbele foarte mult, peştele, copiilor le plac pastele. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton