Ce au făcut Theo Rose și Lia Bugnar, când s-au întâlnit la un eveniment. În ce ipostaze au fost surprinse împreună

.

Ce au făcut Theo Rose și Lia Bugnar, când s-au întâlnit la un eveniment. Regizorul, fosta sa iubită și cântăreața fac echipă la filmările serialului „Clanul’, de la PRO TV. Theo Rose va debuta ca actriță, iar cei doi foști parteneri continuă colaborarea pe plan profesional, în calitate de scenariști. Recent, cei trei au fost participat împreună la evenimentul de lansare a grilei de toamnă a PRO TV. Iată cum au fost surprinse Theo Rose și Lia Bugnar, față-n față!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Ce au făcut Theo Rose și Lia Bugnar, când s-au întâlnit la un eveniment. Anghel Damian și Lia Bugnar au format un cuplu timp de 8 ani. Despărțirea dintre cei doi a luat prin surprindere pe multă lume, mai ales că cei doi au avut o relație extrem de discretă în toți acești ani. Ulterior, regizorul s-a cuplat cu Theo Rose, pe care a cunoscut-o pe platourile de filmare ale serialului Clanul, regizat chiar de el și fosta iubită. Prin prisma serialului, cei trei lucrează împreună și participă la diferite evenimente.


În cadrul evenimentului de lansare a grilei de toamnă a PRO TV, cele două au fost surprinse împreună. Nu demult, Anghel Damian susținea că echipa serialului „e foarte în armonie’, precum „o familie care se iubește și se acceptă’.

Citește și: Cum arăta Lia Bugnar în urmă cu 20 de ani. Imagine de pe vremea când era manechin:„Eram de o pudoare exacerbată’


Citește și: Cum se înțelege Anghel Damian cu Theo Rose și Lia Bugnar, la filmările serialului „Clanul’:„Trebuie să ţii partea tuturor, este o muncă conflictuală’

Citește și: Justyna, fosta iubită a lui Alex Bodi, este protagonista unor scene fierbinți în filmul erotic „The Next 365 days' cu Michele Morrone

Citește și: Codin Maticiuc s-a accidentat în timpul filmărilor pentru serialul Clanul:„A fost tăietură mai adâncă. Curgea sânge’


Ce au făcut Theo Rose și Lia Bugnar, când s-au întâlnit la un eveniment

În cadrul evenimentului PRO TV, fosta iubită a lui Anghel Damian și Theo Rose au fost surprinse într-o ipostază surprinzătoare pentru mulți.

Cele două păreau să se înțeleagă foarte bine. Au acordat un interviu împreună și nu păreau stânjenite una în prezența celeilalte. Mai mult, Lia Bugnar a felicitat-o pe Theo Rose pentru rolul pe care îl joacă în serialul Clanul.

Mai mult, actrița a purtat și câteva discuții cu regizorul serialului. Toți membrii echipei s-au strâns, în cele din urmă, pentru poza de grup.


Anghel Damian: „Echipa e foarte în armonie’

Într-un interziu recent, Anghel Damian a vorbit despre dinamica echipei cu care lucrează.

„Da, ca regizor şi producător am fost delegat să conduc castingul. Vor mai apărea şi alţi actori în derularea poveştii.

Este foarte bine. Am trecut de jumătatea filmărilor. Echipa e foarte în armonie, suntem la foc continuu. În toată agitaţia asta am ajuns să fim un mecanism foarte funcţional şi o familie care se iubeşte şi se acceptă.

Avem parte de secvenţe de acţiune, avem actori puşi pe glume mai tot timpul. Codin (Maticiuc, n.r.) este tot timpul în centrul peripeţiilor. Acum pregătim un material cu momentele de cascadorii care au eşuat şi au devenit caraghioase. Am filmat o secvenţă de botez cu Dan Bursuc şi cu arabii undeva în Bragadiru, care a fost foarte spectaculoasă, iar lumea s-a strâns acolo în jurul lui George Mihăiţă, credeau că e un botez real’, a declarat potrivit adevărul.ro.


„Împreună cu Lia Bugnar am dat viaţă unei poveşti noi ‘

Relația lor de iubire a durat mai bine de 8 ani, dar aceasta s-a sfârșit de curând. Recent, Anghel a vorbit despre producerea serialului „Clanul, care va fi difuzat pe Pro TV. Alături de Lia Bugnar a decis să construiască un proiect original la care continuă să lucreze împreună.


„Nu am dorit să construim asemănări între personajele din Clanul şi cele din serialul turcesc. Ele pornesc din acelaşi punct dar, le-am făcut diferite. Este firesc să fie aşa,  pentru că suntem societăţi diferite. Eu cred in paradoxuri şi atunci când m-am uitat la acest serial  fără să citesc scenariul original, împreună cu Lia Bugnar am dat viaţă unei poveşti noi’, a adăugat iubitul lui Theo Rose potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook