Ce a făcut Alexandra Stan, după ce a aflat că suferă de o boală autoimună: "De obicei apar doar în cazul unui cancer"

.

Alexandra Stan a vorbit, din nou, despre boala autoimună de care suferă, de data aceasta specificând ce anume a făcut când a aflat că este bolnavă. Alexandra Stan spune că primul pas pe care l-a făcut când a aflat că are o boală autoimună a fost să taie tot ce este negativ și toxic în viața ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!


Ce a făcut Alexandra Stan, după ce a aflat că suferă de o boală autoimună. În toamna anului trecut, Alexandra Stan și-a testat limitele în cadrul emisiunii Survivor România 2021, iar perioada petrecută pe insula Dominicană a fost una extrem de dură pentru artistă, astfel că problemele de sănătate nu au întârziat să apară.

Ce a făcut Alexandra Stan, după ce a aflat că suferă de o boală autoimună


Invitată în podcastul „Fain & Simplu’, găzduit de Mihai Morar (40 de ani), Alexandra Stan (32 de ani) a vorbit despre boala autoimună de care suferă.

Alexandra Stan suferă de Tiroidită Hashimoto, afecțiune în care sistemul imunitar atacă tiroida, glanda mică de la baza gâtului, situată sub „mărul lui Adam’.

„Doctorul mi-a spus că depunerile pe care le aveam eu de calcitonină, care este un hormon, sunt foarte rare, că de obicei apar doar în cazul unui cancer. Am zis: „Ok, bun, eu nu fac cancer! În momentul ăsta tai tot ce e negativ și toxic în viața mea!'’, a povestit Alexandra Stan, în podcastul „Fain & Simplu’.


„Fiecare organ din corpul nostru și fiecare boală are un fundament, sunt psihosomatice, se somatizează în funcție de problemele emoționale, de traumele pe care le-ai avut.

Aici (n.red.: în zona tiroidei) este chackra comunicării, vorbirii. Eu, mulți ani și mai ales la Survivor, aveam impresia că nu pot să mă exprim. Am avut senzația asta mulți ani, că nu pot să ajung la oameni’, mai declara Alexandra acum câteva luni.


Citește și: De ce evită Carmen Brumă să-și expună fiul pe rețelele de socializare: „Motivele sunt…/ EXCLUSIV

Citește și: Soacra Gabrielei Cristea, adevărul despre relația cu prezentatoarea TV: „Nu poți să exprimi în cuvinte ce ai în suflet

Citește și: Andreea Tonciu a explicat motivele pentru care părinții ei s-au împăcat: „Nu poți să divorțezi după 40 de ani din cauza unor domnișoare de moravuri ușoare’

Alexandra Stan, despre participarea ei la Survivor 2021


Alexandra Stan și-a testat limitele în cadrul emisiunii Survivor România 2021, iar perioada petrecută pe insula Dominicană a fost una extrem de dură pentru artistă, astfel că problemele de sănătate nu au întârziat să apară. Alexandra are probleme serioase cu glanda din cauza stresului.

Aveam probleme cu glanda. Eu m-am îmbolnăvit de glandă, pentru că nu am mâncat și din cauza stresului. Am Tiroidită Hashimoto, este o boală autoimună, creierul meu produce anticorpi care distrug hormonii pe care îi produce glanda.


Asta se întâmplă dacă ești stresat sau îți scade imunitatea. Fiecare organ din corpul nostru și fiecare boală are un fundament, sunt psihosomatice, se somatizează în funcție de problemele emoționale, de traumele pe care le-ai avut. Aici (n.r. în zona tiroidei) este chackra comunicării, vorbirii.

Eu mulți ani aveam impresia că nu pot să mă exprim. Am avut senzația asta mulți ani, că nu pot să ajung la oameni, de-asta vreau să-mi fac un podcast, ca să vorbesc.‘, a spus Alexandra acum ceva timp.


Alexandra Stan a luat decizia să divorțeze înainte să afle că are o boală autoimună

Pe lângă problemele de sănătate, Alexandra Stan a trecut și printr-o perioadă dificilă din punct de vedere emoțional. Artista a divorțat acum ceva timp de soțul său, Emanuel Necatu.


„Momentul în care mi-am dat seama că nu e ok cu el, asta era înainte să aflu de boală, a fost când ne-am întors de la Mănăstirea Nechit. (…)

Când am ieșit pe ușa mănăstirii el a început să facă niște crize foarte nasoale. (…) Nu știu exact de ce avea nevoie. Avea și el niște probleme’, a completat Alexandra Stan.

„E clar, dacă sunt cu un om de 3 luni de zile și ne certăm ca nebunii zi de zi, încerc să mă schimb ca persoană și îmi reprim anumite instincte… De exemplu, am fost la filmările videoclipului unei piese și nu eram eu. Mi-era rușine să dansez, simțeam că fac ceva greșit, că sunt prea sexy, fără să fie el de față. Eram spălată pe creier’, a mai spus artista, în podcastul „Fain & Simplu’.


„La o anumită vârstă poate o să fiu penibilă dacă fac chestia asta. Nu vreau să o fac dintr-un motiv greșit, ca să atrag atenția sau energie sexuală de la bărbați.

Trebuie să evoluez, dar nici să mă reprim. Sau zi de zi să ne certăm prin casă din tot felul de motive stupide, să ajung să mi se spună că e posibil să am cancer. Era clar că nu era ce trebuia, mai bine stau singură’, a continuat ea.