Ce factură uriașă are de plătit Dorian Popa la energie electrică: „Am știu eu de ce...”

.

Ce factură uriașă are de plătit Dorian Popa la energie electrică. Pe rețelele de socializare, artistul a publicat o imagine cu ultima factură la curent, iar suma pe care trebuie să plătească este imensă. Această situație nu se întâmplă pentru prima dată, căci mai multe vedete s-au plâns de valul de scumpiri din ultima perioadă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


Scandalul facturilor umflate la energie și gaze ia tot mai mare amploare. Mai multe persoane publice de la noi din țară au semnalat creșterea exagerată a prețului facturilor la utilități, între care se numără și Mihai Șora, Dana Budeanu, Mihai Trăistariu, Liviu Vârciu, Oana Roman, Nicoleta Voicu și alții. Acum, Dorian Popa a fost surprins, la rândul său, de factura uriașă care i-a venit la energia electrică. Artistul a scris și un mesaj referitor la situația în care se află, în stilul său caracteristic.


Ce factură uriașă are de plătit Dorian Popa la energie electrică. Deși este unul dintre cei mai bine plătiți vloggeri ai momentului, acesta a susținut, în mai multe rânduri, că este chibzbuit cu banii și face investiții necesare și pe termen lung. Mai mult, artistul a mărturisit că duce lipsa unui concediu, însă, în acest moment, nu poate pune pe pauză proiectele în care este implicat.


Citește și: Iubita lui Dorian Popa a împlinit 39 de ani. Ce mesaj i-a transmis artistul:'La mulți ani, soție!'

Citește și: De ce Dorian Popa nu va avea un copil, prea curând:„Nu vreau să mă blameze oamenii’

Citește și: Ce bea Fuego pe stomacul gol, în fiecare dimineață:'Este secretul meu de jumătate de an'

Citește și: Prințul Harry a împlinit 38 de ani.Ce mesaj i-a transmis Regina Elisabeta a II-a anul trecut


Ce factură uriașă are de plătit Dorian Popa la energie electrică

Pe contul său de Instagram, artistul a publicat o fotografie cu ultima factură la energia electrică. Acesta trebuie să plătească 8.500 de lei, o sumă care depășește de de cinci ori salariul minim pe economie în România.

Alături de această imagine, Dorian Popa a scris și un mesaj. Deși a fost surprins de suma pe care trebuie să o plătească, acesta a ales să trateze situația cu multă ironie.

„Am știut eu de ce nu am mers în concediu’, a scris acesta în dreptul imaginii.


Dorian Popa nu a mai fost în vacanță de 5 ani

Deși nu duce lipsuri pe plan financiar, iar cariera sa este în plină ascensiune, Dorian Popa a susținut că nu este adeptul extravaganțelor. Mai mult, acesta nu a mai fost într-o vacanță de 5 ani, motivând că a trebuit să-și onoreze proiectele și că preferă să facă economii.


„Nu am mai plecat în concediu de vreo 5 anișori de zile. Până mai deunăzi îmi doream să realizez lucruri. Dacă în ultimul timp le-am realizat, acum mi-am dat seama că nu mai pot să plec în concediu pentru că, deși am realizat lucruri, habar nu avem ce se va întâmpla cu lumea în care trăim.

Oamenii încă trăiesc într-o himeră greșită și consideră că trebuie să își petreacă concediile la munte, la mare, în alte țări. Eu i-aș sfătui cât se poate de prietenește, să pună banii deoparte, așa cum spune mamișor’, a declarat Dorian Popa la Antena Stars, potrivit Wowbiz.

Sursa foto: Facebook & Instagram