Ce face Ștefania Ștefan cu banii câștigați la Survivor: "O să investesc în..."

 Dumba Gabriela
.

Ștefania Ștefan de la Survivor a dezvăluit ce va face cu banii câștigați, din greu, în competiția din Republica Dominicană. Ștefania Ștefan susține că are în plan câteva investiții, în mare parte, în cariera ei. Totodată, Ștefania Ștefan a povestit și cum a fost pentru ea momentul eliminării de la Survivor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ce face Ștefania Ștefan cu banii câștigați la Survivor. Ștefania Ștefan a fost concurentă la Survivor. Pe, 22 mai, concurenții Survivor au avut parte de o surpriză. În ediția respectivă s-a dat startul desfășurării primelor probe individuale. Astfel, regulile emisiunii s-au schimbat radical. Tot în aceeași ediție, telespectatorii au aflat că Ștefania Ștefan a fost eliminată.

66756675

Ce face Ștefania Ștefan cu banii câștigați la Survivor

Fosta concurentă de la Survivor România 2022 este de meserie online streamer. Ștefania Ștefan este pasionată de jocurile online, iar pe rețelele de socializare se descrie ca fiind gaming video creator.

Prin urmare, tânăra a dezvăluit că banii câștigați la Survivor vor fi investiți în cariera ei.

Mă bucur că am rezistat atât în competiție, am fost dedicată și determinată pe fiecare traseu, iar din banii pe care am reușit să-i strâng în această perioadă, o să investesc o parte în cariera de streamer„, a declarat Ștefania Ștefan pentru fanatik.ro.

Sper să evoluez foarte mult pe partea de streamer/content creator pentru că este pasiunea mea și cel mai frumos în viață este să faci ceea ce îți place și te face fericit.

Iar cu fericirea mea, sper să-i fac și pe alții fericiți atunci când intru live și încep să mă joc„, a mai spus tânăra de 25 de ani.

Ștefania Ștefan a fost foarte dezamăgită atunci când a fost eliminată de la Survivor. Întrebată cum a fost pentru ea vestea că părăsește competiția, fosta Războinică a răspuns:

Dureroasă, îmi doream să pot rămâne mai mult, să am șansa să concurez și cu băieții.

Citește și: Câți bani a primit TJ Miles pentru participarea la Survivor:'Competiția asta schimbă mulți oameni'

Citește și: Mari Fica, dezvăluiri despre experiența Survivor:'Fizic deveneam tot mai lenți fără să vrem'

Citește și: Cum i s-a schimbat viața lui Adi Nartea, după ce a fost la un pas de moarte:„Dacă-ți dai pauze și intri în depresie… greu îți mai revii’ / EXCLUSIV

Ștefania Ștefan de la Survivor: „Jocurile video sunt pasiunea mea de când eram copil”

Tânăra în vârstă de 25 de ani postează destul de frecvent. Ea le împărtășește internauților poze cu ea, dar și cu iubitul ei.

Din imagini se poate vedea că cei doi formează un cuplu superb și că se simt minunat unul în compania celuilalt. În plus, pare că sunt pasionați de același domeniu: jocurile pe calculator.

Jocurile video sunt pasiunea mea de când eram copil. Obișnuiam să merg la vecina de lângă noi, când eram mai mică pentru că doar ea avea calculator și stăteam efectiv toată ziua să mă joc, până când și părinții mi-au făcut cadou un calculator„, a mai spus Ștefania.

Pe lângă această pasiune, Ștefania Ștefan de la Survivor iubește și sporturile de iarnă.

Nu îmi place frigul, dar când vine vorba de iarnă, abia aștept să merg la ski. Am practicat ski câțiva ani, apoi am schimbat, și în prezent practic snowboarding.

Nu am fost în altă stațiune în afară de cea de la noi din Vale, Stațiunea Straja. Indiferent că merg de atâția ani tot acolo, de fiecare dată este ca prima oară pentru că în fiecare an devine mult mai frumoasă și dezvoltată stațiunea„, mai spune fosta Războinică.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton