Ce face soțul Andreei Antonescu în America și de ce nu se poate întoarce în România

 Dumba Gabriela
.

Andreea Antonescu și Traian Spak nu au divorțat nici acum, la doi ani de când au anunțat despărțirea. Bărbatul locuiește în America și toată lumea se întreabă de ce nu poate reveni în România pentru a putea finaliza acest proces și amândoi să-și poată redobândi libertatea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În 2019, Andreea Antonescu a anunțat în exclusivitate în revista VIVA! că divorțează de soțul ei, Traian Spak. Despărțirea s-a produs, însă, doar parțial, în sensul că ea a venit în România și el a rămas în America. Dar, în acte, sunt căsătoriți încă.

82adf34558f4da576613b3e5ceb820a682adf34558f4da576613b3e5ceb820a6

Motivul pentru care Traian Spak nu poate veni în România îl reprezintă mai multe afaceri în Los Angeles, acolo unde chiar Nick Rădoi i-a dat o mulțime de sfaturi.

„S-a tot spus ca am avea o carmangerie în America, dar nu este adevarat. Traian a preluat afacerea cu carne din România pentru ca a fost nevoit, nu pentru ca i-ar fi plăcut. În America are mai multe afaceri printre care si una care ține de marile pasiuni ale bărbaților, mașinile.

Este dealer de mașini si se ocupa indeaproape de aceasta afacere. Pasiunile bărbaților, na, mașinile si femeile. Eu sunt bucuroasă că în prima linie sunt masinile, asa stiu eu si asa vreau sa ramana. De fapt și femeile, eu si Sienna, o femeie si jumatate (n.r. rade)', a declarat Andreea Antonescu pentru VIVA!.

Citește și: Cum a fost cucerită Alexandra Stan de soțul ei:„Când era consilierul meu…’/ EXCLUSIV

Citește și: Iulia Vântur a împlinit 41 de ani!Și-a sărbătorit ziua de naștere în România, fără Salman Khan

Citește și: Cum a început relația dintre Daniel Pavel și iubita sa, Marina:

De ce s-au despărțit Andreea Antonescu și Traian Spak

Andreea Antonescu își dorea foarte mult să cânte și România era cea mai bună variantă în acest sens. Traian Spak nu poate renunța la afacerile din America. Pe scurt, acesta ar fi motivul despărțirii lor.

Bărbatul nu a fost de acord cu divorțul, ar mai fi încercat chiar, pe parcurs, să se împace cu soția lui, dar cântăreața și-a menținut dorința. În plus, Andreea a încercat să-și refacă viața amoroasă în acest timp, dar n-a fost să fie.

Pandemia, pe de altă parte, a fost un motiv important pentru care nu au reușit să finalizeze divorțul până acum.

„M-am gândit că ar putea fi și aceasta o explicație, mai ales că nu și-a dorit acest divorț, dar, în ce mă privește, odată pornită pe drumul acesta, nu mă mai întorc!', a mai adăugat Andreea.

Andreea Antonescu a mărturisit că, în continuare, cei doi au o relație cât se poate de decentă pentru fiica lor.

'O sumă lunară nu este neapărat stabilită între noi doi, dar împărțim cheltuielile în ceea ce-o privește pe Sienna în funcție de necesitățile ei, cursurile la care participă. În vara aceasta vom merge în State, în vacanță, împreună', precizează Andreea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton