Ce face și cum arată Adriela Morar, la 13 ani de când fost partenera lui Smiley la “Dansez pentru tine” / INCREDIBIL cum a apărut la nuntă!

.

O mai țineți minte pe Adriela Morar, partenera de dans a lui Smiley de la Dansez pentru tine'? Au trecut 13 ani de atunci și, între timp, Adriela a îmbrăcat rochia de mireasă. Bruneta s-a măritat pe 1 iunie și invitații au rămas șocați de felul în care a ales tânăra să-și facă apariția pe ringul de dans.

Pe 1 iunie, Adriela Morar a îmbrăcat o rochie clasică de mireasă, însă felul în care a debutat valsul mirilor nu a fost deloc unul banal. Cu experiența „Dansez pentru tine’ în buzunar, bruneta a regizat un moment inedit pentru invitații de la nunta sa: și-a făcut însă apariţia pe ringul de dans pe un scuter galben.


După o cerere în căsătorie care a avut loc anul trecut, Adriela s-a măritat cu alesul inimii ei, Radu, navigator de meserie, fix de „Ziua copilului’, dată aleasă deloc întâmplător. Fosta participantă la „Dansez pentru tine’ a vrut să sublinieze astfel că este un suflet de copil și că niciodată nu este prea târziu să petreci și să te distrezi asemeni unui copil lipsit de griji.

„Dragilor, mulţumim din suflet pentru aseară ( n.r. sâmbătă, 1 iunie) că aţi fost alături de noi. Sperăm că v-aţi simțit bine şi vă felicit că aţi epuizat barul', a notat Adriela Morar, devenită între timp Bârsan, pe contul ei de Facebook.


Deși este absolventă a Facultății de Teatru și Televiziune din Cluj, Adriela Morar este instructor de fitness și este pasionată de navigaţie.