Ce face și cu se ocupă Mariana Moculescu, la 53 de ani

 Dumba Gabriela
.

După 5 ani în Italia, Mariana Moculescu a revenit în România și are planuri mari de viitor! La 53 de ani, fosta soție a compozitorului Horia Moculescu lucrează la o agenție imobiliară. În București, aceasta locuiește aproape de casa în care stau fostul soț și fiica lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

După câțiva ani departe de țară, în care a locuit în Germania și Italia, Mariana Moculescu s-a întors acasă de câteva luni și s-a angajat la o agenție imobiliară. Însă, nu vrea să rămână prea mult un simplu agent, ci visează să-și deschidă propria agenție.

6171223061712230

„Colaborez cu un prieten care are o agenție de imobiliare. Am posibilitatea încât să îmi plătesc chiria, cât și restul cheltuielilor. Momentan sunt în standby, îmi doresc să am ceva al meu, o firmă a mea.', a declarat Mariana Moculescu pentru redactia.ro.

Pe Calea Victoriei locuiește acum, foarte aproape de Horia Moculescu și de fiica Nidia, cu care are o relație bună. Nu și-a cumpărat un apartament, ci l-a închiriat.

„Sunt foarte fericită că am ajuns să locuiesc în București. Am stat și în Munchen și în Toscana, am văzut atâtea orașe europene, dar mereu ziceam că Bucureștiul are ceva aparte. Și așa am scăpat eu din Italia. Asta a însemnat pentru mine revenirea în țară.

Acum de când am venit locuiesc în zona Calea Victoriei. Bineînțeles cu chirie. Într-un apartament, cu toate că s-a scris că locuiesc într-o garsonieră. Nu ar fi o problemă că s-a scris asta, dar locuiesc într-un apartament.', a mai povestit Mariana Moculescu.

Citește și: Raluka, Smiley, Marius Moga și Carlas Dreams sunt jurații emisiunii SuperStar România de la PRO TV

Citește și: Cum au devenit Pavel Bartoș și Smiley prieteni:'Am fost de multe ori la limita marilor accidentări'/ EXCLUSIV

Citește și: Teo, confesiuni dureroase despre familia ei:„A fost cel mai sinistru moment din viața Maiei’/ EXCLUSIV

Mariana Moculescu, adepta operațiilor estetice

Mariana Moculescu merge la masaj alături de fiica sa, Nidia, și se gândește serios să recurgă la o operație de liposucție. De asemenea, bruneta vrea și o intervenție de întinerire a feței, asta pentru că vrea să fie tot mai frumoasă pe zi ce trece.

„Îmi doresc să mă reinventez, să-mi fac niște intervenții estetice. Mi-aș dori ceva, să fiu mai frumoasă, să reîntineresc. O intervenție de întinerire a feței, o liposcuție la burtică, niște acid hialuronic, puțin botox.

Acum mi-am făcut ceva. Am oprit un rid îngrozitor de adânc de pe frunte cu botox, acid hialuronic în buzițe, dar nu foarte mult. Nidia este și ea alături de mine, își dorește foarte mult să vadă că ies din pasa asta proastă.

Mergem amândouă la masaj. Aș vrea să slăbesc 10, 15 kg, am 84. M-am îngrășat 25 de kilograme. Am păpat așa, fără să mai țin cont. A fost pe fond nervos. M-am uitat într-o oglindă, m-am speriat, mi-am cumpărat un cântar, m-am speriat a doua oară și am zis «gata, renunț la medicamente”.

Am trecut printr-o perioadă grea, că a renunța la un medicament e ca un sevraj. Mi-a fost foarte greu, dar am depășit faza asta. Acum vreau să slăbesc. Ajunsesem la 87 de kilograme', a declarat Mariana Moculescu la Acces Direct.

Întrebată dacă se gândește să recurgă și la silicoane, bruneta a precizat că nu vrea o asemenea intervenție chirurgicală dintr-un motiv întemeiat.

„Nu spun nu operațiilor estetice. Nu aș umbla la sâni pentru că mama mea a murit de cancer de sân și am văzut toate etapele bolii. Corpul, dacă faci sport, este ok, chiar și la 60 de ani', a mai spus vedeta într-o altă emisiune TV.




 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton