Ce va face Ruxi, câștigătoarea Bravo, ai stil!, cu marele premiu de 100.000 de lei: „Plănuiesc să...”

.

După ce Ruxi a fost desemnată câștigătoarea Bravo, ai stil!, sezonul 7, mulți s-au întrebat ce va face cu marele premiu de 100.000 de lei. Ei bine, tânăra a oferit răspunsul la scurt timp după ce a aflat că e învingătoarea competiției. Potrivit spuselor sale, aceasta are planuri mărețe, atât pe plan profesional, cât și personal. Cel mai mult, ea își dorește să-și găsească sensul vieții. Iată declarațiile fostei concurente de la Kanal D!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IANUARIE! GRATIS, AICI!


Ce va face Ruxi, câștigătoarea Bravo, ai stil!, cu marele premiu de 100.000 de lei? Asta s-au întrebat miile de telespectatori ai competiției de la Kanal D, după ce învingătoarea show-ului a fost desemnată public. Răspunsul a venit chiar din partea ei, imediat după ce s-a aflat verdictul. Bruneta are mai multe planuri, însă ca scop principal e regăsirea de sine.

Ruxi a câștigat Bravo, ai stil!, sezonul 7, și a fost desemnată astfel cea mai stilată femeie din România. Bruneta s-a întors acasă mai bogată cu 100.000 de lei, acesta fiind premiul pus la bătaie de Kanal D. Tânăra a avut mare priză la public, iar telespectatorii au ales-o fără ezitare, prin vot direct, în gala difuzată sâmbătă seară. Iar pentru că nu ascunde nimic de fanii ei, ea le-a dezvăluit imediat ce va face cu banii.


Citește și: Ruxi, totul despre provocarea Bravo, ai stil:„Nu am venit pregătită de acasă pentru…’. Ce spune despre Viviana Sposub

Citește și: Când a început Ruxi de la Bravo, ai stil! să câștige bani din social media:„Genți scumpe nu îmi permit deloc’/ EXCLUSIV

Citește și: Ileana Șipoteanu, despre un nou partener, după 4 ani de văduvie:„Nu am acel drept să spun…’

Citește și: Lorenzo Lazo, văduvul lui Edith Gonzalez, a sărbătorit 2 ani de relație cu actuala iubită:„Am construit noi amintiri’


Ce va face Ruxi, câștigătoarea Bravo, ai stil!, cu marele premiu de 100.000 de lei

Ruxi s-a declarat mândră de parcursul ei în competiție. La Bravo, ai stil!, aceasta a reușit să îmbine plăcut entertainment-ul cu styling-ul, spre „deliciul’ telespectatorilor. De-a lungul competiției, aceasta a fost votată de multe ori ca favorita publicului, în galele difuzate sâmbătă seară. Nonconformismul, eleganța, charisma și talentul de care a dat dovadă au făcut-o câștigătoarea sezonului 7.


Așadar, Ruxi a câștigat mult râvnitul premiu de la Bravo, ai stil!, în valoare de 100.000 de lei. În finală, tânăra le-a spus fanilor ei că premiul nu e al ei, ci al lor, pentru că ei au ajutat-o să fie învingătoare. Totodată, câștigătoarea show-ului de la Kanal D le-a transmis susținătorilor ei să fie mereu încrezători în forțele proprii.

„Premiul acesta nu este al meu, ci al vostru. Prin premiul acesta vreau să vă demonstrez că trebuie să aveți curaj, să trăiți ce vreți voi. Vouă vi-l dedic! 


Aveți curaj să fiți voi și să luptați pentru ceea ce vreți! Trebuie doar să credeți în voi!’, a spus Ruxi, câștigătoarea de la Bravo, ai stil!, despre marele premiu de 100.000 de lei.

„Plănuiesc să…’

Ruxi a fost desemnată favorita publicului cu un procentaj de 53,8%. Acesta a fost și cel care a avut ultimul cuvânt în privința alegerii câștigătoare. Pe locul doi s-a clasat Vivivana Sposub, cu un procentaj ceva mai mic, de 46,2%.

Imediat după ce s-a aflat că ea e marea câștigătoare, Ruxi a dezvăluit ce va face cu marele premiu de 100.000 de lei. Tânăra a declarat că plănuiește să călătorească în următoarele luni. În plus, ea a precizat că banii vor fi folosiți pentru a se regăsi și pentru a-și găsi sensul vieții.


„O să pun banii în cont, adică o să plănuiesc să călătoresc în următoarele luni. Banii aceștia vor fi folosiți în scopul de a călători pentru a mă regăsi și să îmi găsesc sensul vieții și ce e cu mine pe acest Pământ’, a adăugat tânăra.


Ruxi pleacă din România pentru câteva luni

Recent, Ruxi a povestit că pleacă din România după finala „Bravo, ai stil!’, pentru câteva luni, pentru a demara un proiect nou. Tot atunci, ea a mărturisit că își dorește să-și publice și cea de-a doua carte. Prima e intitulată „Intoxicată’ și a avut parte de mult succes.

„Vreau să public cea de-a doua carte și să plec câteva luni din țară ca să mă relaxez și să văd ce direcție voi urma în viață.

Și intenționez să lansez o minicolecție-capsulă. Am observat că ținutele în care am combinat piese masculine și feminine au fost foarte apreciate. Vreau să lansez o minicolecție cu piese masculine și feminine, must have în garderobă.’, a susținut Ruxi de la Bravo, ai stil!, în urmă cu ceva timp, pentru fanatik.ro.

Sursă foto: Instagram, Facebook