Ce face Ionuţ Dolănescu cu vila de un milion de euro moștenită de la tatăl său: "Am decis să..."

 Dumba Gabriela
.

Ionuț Dolănescu a moștenit o vilă de peste un milion de euro de la tatăl său și dacă mult timp s-a speculat că ar urma să o vândă, artistul a decis că vrea să o păstreze. Astfel, Ionuț Dolănescu a început renovările și are de gând să se mute pe strada Caimatei din centrul Bucureștiului.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ionuț Dolănescu a hotărât să extindă casa, deoarece are trei copii și are nevoie de spații mai mari. În plus, artistul ia în considerare propunerea arhitectului cu care lucrează de a adăuga o mansardă.

80598236_10156984522760885_2618609618699419648_o80598236_10156984522760885_2618609618699419648_o

Am decis să mă stabilesc în casa copilăriei mele, în casa tatălui, de pe strada Caimatei. Ca atare, am luat legătură cu un arhitect şi am ajuns amândoi la concluzia că locuinţa are urgent nevoie de îmbunătăţiri.

Nici nu mă miră, fiindcă imobilul are peste 100 de ani vechime, iar tata nu s-a mai îngrijit foarte tare de soarta ei în ultima perioadă a vieţii sale', a spus Ionuţ Dolănescu pentru impact.ro.

Ionuț Dolănescu nu supraveghează lucrările chiar în fiecare zi, chiar dacă se află în țară.

O să dureze ceva până când casa va fi renovată, dar de acum nu mai contează, fiindcă acum casa e a mea, cu acte în regulă şi sunt foarte bucuros din pricina asta', a spus Ionuţ Dolănescu, care s-a luptat timp îndelungat în instanță cu fratele său vitreg, Dragoș Dolănescu, pentru averea regretatului interpret.

Citește și: Ce mesaj i-a transmis Oana Roman lui Marius Elisei, de ziua lui de naștere:„Să ne iubim mereu la fel

Citește și: Carmen Negoiță a plâns la Bravo, ai stil! Celebrities:„Lumea m-a luat la șuturi’

Citește și: Schimb de replici între Dan Negru și Cabral, despre TVR.De ce s-au contrazis cele două vedete

Casa lui Ionuț Dolănescu a fost construită de scriitorul Barbu Ștefănescu Delavrancea

Vila în care a trăit și a murit Ion Dolănescu, în anul 2009, a fost construită în urmă cu peste 100 de ani de scriitorul Barbu Ștefănescu Delavrancea.

Se spune că scriitorul, oratorul și avocatul român, care a încetat din viață în 1918, la vârsta de 60 de ani, și-a decorat locuința cu vitralii, candelabre și uși din lemn scumpe. Tavanul și pereții camerelor ar fi fost îmbrăcate în lemn, iar ușa de la intrare și gardul din fier i-ar fi fost aduse din Franța.

Dragoș Dolănescu a decis să vândă casa de la Sinaia

Pe de altă parte, Dragoș Dolănescu a decis să vândă casa de la Sinaia pe care a primit-o moștenire de la tatăl său, Ion Dolănescu. Acesta susține că nu are ce face cu acea casă, având în vedere că locuiește în Costa Rica și cere jumătate de milion de euro pe ea.

Relația dintre Ionuț și Dragoș Dolănescu a fost iremediabil deteriorată de moartea tatălui lor. Au urmat ani întregi de procese și certuri din cauza moștenirii, iar în cele din urmă au reușit să-și împartă averea. Dragoș a primit, în 2017, casa de vacanță de la Sinaia, pe care a decis, în urmă cu câteva luni, să o vândă.

Nu pot păstra vila din Sinaia, este degradată, mi-ar trebui în jur de 100.000 de euro ca să o aranjez, nu am acești bani, așa că am scos-o la vânzare în urmă cu 6 luni. Deja am persoane interesate’, a declarat Dragoș Dolănescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton