Ce face cu banii Sandip Brahamin, după ce a câștigat premiul de originalitate la Românii au Talent: "Vreau să-mi schimb viața"

.

Ce face cu banii Sandip Brahamin, după ce a câștigat premiul de originalitate la „Românii au talent”. Sandip Brahamin, câștigătorul premiului de originalitate, în valoare de 10.000 de euro, la Românii au Talent, a luat o decizie radicală. Artistul are de gând să-și schimbe viața la 180 de grade. Nu suma de bani este ceea ce l-a inspirat pe concurent să facă o schimbare, ci maniera în care a fost primit de publicul român. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Finala „Românii au Talent' din cel mai recent sezon, difuzat pe PRO TV, a adus o serie de momente-surpriză, iar unul dintre aceastea a fost reprezentația lui Sandip Brahamin, care a cucerit jurații și publicul cu mișcările sale de dans. Deși nu a câștigat finala „Românii au talent', Sandip Brahamin a primit premiul de originalitate din partea juraților, în valoare de 10.000 de euro. Sandip a fost extrem de impresionat de aprecierile primite din partea publicului român și a luat decizia de a se muta definitiv în România. Iată ce a declarat artistul, în culisele show-ului „Românii au talent'!


Ce face cu banii Sandip Brahamin, după ce a câștigat premiul de originalitate la Românii au Talent

Sandip Brahamin a făcut un spectacol unic pe scena din finala show-ului „Românii au talent'. Indianul, care este un adevărat maestru al dansului, a fost ovaționat de publicul român și a câștigat premiul de originalitate, în valoare de 10.000 de euro. Sandip a decis să se mute definitiv în România, fiind fascinat de ospitalitatea oamenilor.


„Mă opresc pe stradă, mă salută, mă felicită și fac poze cu mine. Am fost la gară să cumpăr câte ceva și oamenii mi-au zis: Bravo, Sandip. Simt că sunt faimos în România.

Citește și: Cum arată Adriana Simionescu în ultimul trimestru de sarcină. Când va naște fiica lui Adrian Minune

Citește și: Anamaria Prodan și Cătălin Botezatu, surprinși în ipostaze tandre, după ce impresara s-a despărțit de iubit: „Noi…'


În seara aceasta, voi dansa pentru oamenii din România, pentru a le da iubirea înapoi. Chiar simt că sunt român. După finală, vreau să fiu dansator în România, vreau să-mi schimb viața’, a declarat Sandip Brahamin.


Sandip Brahamin, la „Românii au talent': „Cred că am dansul în sânge'

Când pe scena Românii au Talent 2023 și-a făcut apariția Sandip, un băiat cu o ținută ce amintea de cele ale lui Michael Jackson, jurații s-au amuzat, mai ales că tânărul de 22 de ani nu era nici foarte înalt și afirma cu zâmbetul pe buze că are 42 de kilograme.

Talentul lui Sandip este dansul și l-a descoperit în copilărie, când un grup de bătrâni de la el din sat l-au pus să danseze. Moștenește acest talent de la mama sa, ea fiind dansatoare.


„Mă numesc Sandip Brahamin, am 22 de ani, am minim 42 de kilograme și vin din Darjeeling, India. Eu dansez online și în viața reală dau lecții de dans copiilor. Cred că dansul îl am în sânge. De fapt, nu știu de ce dansez, îmi spui să dansez și dansez. E de ajuns să pui muzică.

Dansez pe stradă, dansez peste tot, la centre comerciale, oriunde. Mama mea a vrut să fie dansatoare, dar tatăl ei nu i-a dat voie. Mama e casnică, tata lucrează în industria ceaiului. Visul meu e să dansez în filme și să devin faimos, să duc o viață bună, a povestit concurentul în preselecțiile de la Românii au Talent, sezonul 13.

FOTO: PRO TV