Ce face Andrei Zaharescu în Africa de Sud, la 9 ani de la divorțul de Andreea Berecleanu. Poze cu noua sa familie

 Dumba Gabriela
.

Andrei Zaharescu, fostul soț al Andreei Berecleanu, este, de ani buni, consulul României din Africa de Sud, acolo unde locuiește alături de familia sa. Cosmina este cea de-a treia soție a lui Andrei Zaharescu și femeia care i-a dăruit un băiețel, acum în vârstă de aproape opt ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Andrei Zaharescu și Andreea Berecleanu au divorțat în anul 2013, atunci când a fost numit de Guvernul României consul al României la Cape Town, în Africa de Sud. Ulterior, Andrei Zaharescu și-a refăcut viața cu o femeie mai tânără cu 20 de ani și are un copil.

1933211-908295569291123-5815986759507481909-o-1280×720-11933211-908295569291123-5815986759507481909-o-1280×720-1

Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu au trecut printr-un complicat proces de partaj și mai multe înfruntări în fața instanței, pentru pensia alimentară pe care consulul României în Africa de Sud le-ar fi datorat-o celor doi copii din relația cu celebra știristă.

Ce face Andrei Zaharescu în Africa de Sud, la 9 ani de la divorțul de Andreea Berecleanu

Devenit consul în Africa de Sud după divorțul de Andreea Berecleanu, Andrei Zaharescu și-a refăcut viața în compania Cosminei, o femeie mai tânără cu 20 de ani decât el, care i-a dăruit și un băiețel, acum în vârstă de aproape opt ani.

Andrei Zaharescu și familia sa poartă cu bucurie costumul național ori de câte ori au ocazia și din fotografiile publicate de Fanatik se poate observa că sunt fericiți acolo, reușind să se adapteze foarte bine vieții din Africa de Sud.

Alături de soția sa, Cosmina, Andrei Zaharescu gătesc mâncăruri tradițional românești la evenimentele organizate de comunitatea românilor din Cape Town.

Citește și: Ce relație a avut Ștefan Bănică cu regretatul său tată. Ce i-a spus seniorul după rolul din „Liceenii'

Citește și: Cel mai important sfat pe care l-a primit Radu Ștefan Bănică de la tatăl lui: „Să stau în…’

Cu ce se ocupă soția lui Andrei Zaharescu în Africa de Sud

Soția lui Andrei Zaharescu, Cosmina Ionescu, implicată la maximum în viața comunității românești din Cape Town, este de meserie avocat și muncește tot la consulatul român de acolo.

Cosmina și Andrei Zaharescu au împreună un băiețel, al patrulea copil pentru fostul știrist de la Antena 1.

Andrei Zaharescu și Andreea Berecleanu au împreună doi copii, Petru și Eva. Zaharescu mai are o fată – Catinca – din prima căsnicie, cea cu omul de televiziune Oana Mereuță.

Ce avere are Andrei Zaharescu și cât este salariul său de consul în Africa de Sud

Andrei Zaharescu nu are nicio proprietate imobiliară declarată, nicio mașină pe numele său și nici bijuterii sau colecții de artă.

La capitolul finanțe însă, Andrei Zaharescu nu se poate lăuda cu vreo mare avere. Mai exact, în contul pe care l-a declarat și care este înregistrat la o bancă din Africa de Sud, fostul soț al Andreei Berecleanu are 11.000 de dolari. Mai mult, în acte, Zaharescu a declarat că are și un împrumut de 300.000 de lei, contractat în 2018 și care era scadent în anul 2020, informează Fanatik.ro.

De remarcat este însă că veniturile lui au crescut de la an la an. În ultima declarație de avere completată, cea de anul trecut, Andrei Zaharescu a anunțat că a câștigat anual, din postura de consul, suma de 83.750 de dolari (aproape 7.000 de dolari lunar), sumă la care se adaugă și peste 12.500 de lei.

foto: Facebook Consulatul General al Romaniei la Cape Town, fanatik.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton