Andrei Ungureanu, câștigătorul iUmor, are planuri mari cu banii de la Antena 1. În ce va investi premiul de 20.000 de euro

.

Andrei Ungureanu sau Omul cu Tourette a reușit să plece acasă cu marele premiu, în sezonul 9. A câștigat 20.000 de euro din partea Antena 1, dar și inimile telespectatorilor. Cu toate că tânărul din Brașov nu este comediant de profesie, umorul l-a ajutat să treacă peste greutăți.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Câștigătorul din sezonul 9 suferă de Sindromul Tourette. El s-a folosit de contul de pe TikTok și de umor pentru a le explica românilor ce înseamnă, de fapt, această afecțiune. Atunci când a venit în concursul de la Antena 1, avea emoții uriașe, dar a reușit să cucerească pe toată lumea.


Până și Cheloo a fost impresionat, ba chiar i-a promis că va face împreună cu el o melodie. După ce s-a încheiat emisiunea, vlogul lui Andrei a strâns tot mai mulți urmăritori. Ba chiar a făcut o serie de filmări și cu sora Deliei Matache, juratul de la iUmor. Acum a anunțat și ce își dorește să facă mai departe, cu marele premiu.


Cum a reacționat Andrei Ungureanu de la iUmor când a aflat că a câștigat

După cum știu și telespectatorii Antena 1, se filmează câte o variantă de finală cu fiecare câștigător. Tocmai de aceea, surpriza victoriei a fost una uriașă chiar și pentru Omul cu Tourette.

„În timpul difuzării eu eram live cu comunitatea de pe Twitch și Youtube, ne uitam împreună, toți eram emoționați, mai ales eu! Nimeni nu mai avea răbdare, mai ales în momentul în care trebuia să aflăm câștigătorul.


Când mi-am auzit numele, am avut un șoc, am trăit niște sentimente pe care nu le pot descrie. Toți oamenii care se uitau au început să mă felicite și cred că am plâns vreo 20 de minute', a declarat Andrei Ungureanu de la iUmor, pentru click.ro.

Citește și: Cine este Andrei Ungureanu, Omul cu sindrom Tourette de la iUmor: „Corpul meu se mișcă involuntar'

Citește și: Oana Roman, adevărul despre despărțirea de Marius Elisei: el nu a mai vrut să stea cu mama ei!


Citește și: Drama neștiută a lui Andrei Ungureanu, câștigătorul iUmor. Cum i s-a declanșat sindromul Tourette

Citește și: Văduva lui Vladimir Găitan, mesaj tulburător la 40 de zile de la moartea actorului. Ce a anunțat Tünde

Nici banii, cei 20.000 de euro, nu sunt de neglijat. Și pentru ei și-a făcut deja planuri mari. Ce își dorește să facă Andrei Ungureanu cu suma primită de la Antena 1?

„Aș dori să îmi cumpăr o mașină, nu prea scumpă, dar cât să mă ducă din punctul A în punctul B și, desigur, accesorii și componente pentru a face videoclipuri și conținut de calitate. Abia aștept să se termine pandemia, deoarece am în plan să mă apuc de stand-up cum trebuie și să încep să fac turnee prin țară, ceea ce mi-am dorit de foarte mult timp. Voi continua, desigur, să creez conținut pentru Youtube și Tiktok și, dacă vor apărea colaborări, o fac cu mare plăcere', a adăugat Andrei Ungureanu, de la iUmor.


Ce este Sindromul Tourette

Sindromul Tourette, boala de care suferă Andrei Ungureanu, Omul cu Tourette de la iUmor, este o o tulburare ereditară neuropsihiatrică ce apare în copilărie și se caracterizează prin ticuri polimorfe vocale şi motorii care se modifică frecvent. Ticurile reprezintă mişcări involuntare, rapide, repetitive şi stereotipe ale unor grupe musculare individuale.


Sindromul Tourette constă într-o serie de mișcări și sunete incontrolabile cunoscute sub numele de ticuri. Este o afectiune neurologică relativ rară, numită și boala ticurilor. În afara ticurilor, apare și tendința de a rosti cuvinte obscene și de a repeta automat cuvinte sau zgomote auzite de la alții. Primele simptome apar în copilărie, la vârste cuprinse între 2 și 15 ani, și constau în ticuri simple ale feței, gâtului, mâinilor și ale picioarelor.

Apoi, după un anumit interval de timp, apar ticuri mai complexe, care se adaugă celor deja existente. Din păcate, aceste ticuri sunt imposibil de reprimat, dar există și bolnavi care reușesc să amâne manifestarea lor până ajung într-un loc unde se pot desfășura în voie.