Ce fac vedetele noastre în noaptea de Halloween / EXCLUSIV

Halloween este o sărbătoare care, în ultimii ani, a câștigat tot mai mulți adepți și la noi, în special în rândul persoanelor cu copii. Am întrebat vedetele ce fac de Halloween, pentru a afla cine se costumează și cine nu obișnuiește să petreacă de sărbători… importate. Iată ce fac vedetele de Halloween!

Silvia, în timpul interviului, la VIVA! Influencers Party

Dacă vă întrebați ce fac vedetele noastre de Halloween, acum veți avea și răspunsurile, cel puțin în privința câtorva dintre ele, care, în timpul petrecerii VIVA! Influencers Party, care a avut loc la SEVA Lounge, ne-au răspuns la întrebările mai mult sau mai puțin indiscrete…

Nicole Cherry

Printre intervievați s-au numărat Adelina Pestrițu, Cătălin Botezatu, Oana Roman, Raluka și Ana Baniciu, Silvia, Andreea Bălan, Nicole Cherry și Misha. Și cum e vorba, în mare parte, de artiști și în general de oameni ocupați, vedetele au recunoscut că nu-și făcuseră încă planuri, dar Oana și Silvia, ale căror fetițe sunt mărișoare, vor petrece vrând-nevrând alături de ele, deoarece cu siguranță sărbătoresc Halloween-ul la grădiniță. De altfel, Evolette, la fel de pasionată de modă ca și mămica ei, Silvia, ne-a descris imediat costumul pe care l-a ales pentru petrecere și i-a sugerat și mamei sale un costum care i s-ar potrivi foarte bine – cel de Baba Cloanța!

Adelina ne-a povestit că nu prea obișnuiește să sărbătorească Halloween-ul, dar a admis că lucrurile se vor schimba în momentul în care va crește micuța Zenaida, care acum are doar trei luni. Și Misha va fi alături de micuța Maia, cu atât mai mult cu cât, după cum ne-a declarat, ei îi place maxim' această sărbătoare.

Ana Baniciu și Raluka

Nicole Cherry nu a vrut să dezvăluie prea multe, dar ne-a promis niște surprize pe contul ei de Instagram. Se pare că, anul acesta, nici Cătălin nu va sărbători, fiindcă nu poate să rateze încheierea Săptămânilor Modei, de la Atena, dar… cine știe? Până la urmă, în toată lumea se merge la colindat cu Trick or treat?'.

Mai multe detalii, în filmul de mai jos!

Mulțumim partenerilor noștri, glo și LOR.

Pentru sprijinul acordat, mulțumim și: SEVA Lounge, Martini, Evian, Cutia cu Poze, Set up Stories.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton