Ce emisiune va prezenta George Tănase, la Kanal D, după ce a fost scos de pe post matinalul: „Vă avertizez că...”

.

Ce emisiune va prezenta George Tănase, după scoaterea de pe post a matinalului „Dimineața cu noi'. Pe 18 august, Kanal D și-a făcut publică grila de toamnă, din care lipsea emisiunea prezentată de Bursucu, Viviana Sposub și George Tănase. Se pare că proiectul a fost anulat, iar comediantul va modera un nou format. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


Emisiunea „Dimineața cu noi’ a debutat pe 14 martie 2022 și i-a avut ca prezentatori pe Bursucu, Viviana Sposub şi George Tănase. În cadrul emisiunii, telespectatorii puteau urmări reportaje și interviuri în exclusivitate, la care se adaugă sfaturi din partea unor specialişti din diferite domenii de interes și recomandări de petrecere a timpului liber. Ulterior, emisiunea de la Kanal D a fost scoasă de post, iar în locul acesteia se difuzează serialul „Gulperi’. Între timp, George Tănase a acceptat o un nou proiect și va modera o emisiune de divertisment.


Ce emisiune va prezenta George Tănase, după scoaterea de pe post a matinalului „Dimineața cu noi’. Emisiunea le promitea telespectatorilor „voie bună, poftă de viață, optimism și umor din belșug’. Producătorii nu au făcut, însă, niciun anunț referitor la anularea proiectului.

Citește și: Ce i-a spus George Tănase, în direct, Vivianei Sposub, chiar de ziua ei de naștere:„N-am vrut să te compar cu Ilinca Vandici…’


Citește și: Cum și-a cerut George Tănase iubita de soție:'A ieșit o super dramă'

Citește și: Regina Elisabeta se află sub supraveghere medicală.Prințul Charles și Prințul William au plecat în Scoția, ca să fie alături de ea

Citește și: Ce a făcut Simona Halep imediat după ce a semnat actele de divorț.Unde a plecat imediat, după vizita la notar

Ce emisiune va prezenta George Tănase, la Kanal D, după ce a fost scos de pe post matinalul


După scoaterea din grila Kanal D a emisiunii „Dimineața cu noi’, George Tănase a acceptat o nouă ofertă. Acesta va prezenta emisiunea „ZigZag’, ce poate fi urmărită pe canalul de YouTube theXclusive.

„Vă avertizez încă de la început că acest episod va poate afecta emoțional dacă nu îl urmăriți cap coadă! Este foarte periculos, e genul de episod care vă poate aduce 7 ani de ghinion dacă nu îl distribuiți cu prietenii. Invitatul meu de astăzi este unul dintre cei mai talentați oameni dintre câți cunosc…’, a spus George Tănase.


Ce presupune formatul emisiunii ZigZag

În cadrul fiecărei ediții a emisiunii, George Tănase se va întâlni cu celebrități din România. Prezentatorul și invitații vor avea parte de întrevederi relaxate, abordate într-o notă amuzantă, confesiuni presărate cu umor și naturalețe.

Emisiunea se va difuza în fiecare sâmbătă. Primul invitat al emisiunii este Ionuț Rusu, cunoscut datorită numerelor sale de comedie din cadrul iUmor. După succesul cunoscut în cadrul emisiunii, acesta a strâns o comunitate impresionantă de urmăritori pe rețelele de socializare și a fost implicat în mai multe proiecte de televiziune.


Ce spunea George Tănase despre proiectul „Dimineața cu noi’

Înainte de începerea matinalului de la Kanal D, George Tănase mărturisea că este încântat de acest nou proiect. Pentru o scurtă vreme, acesta a împărțit platoul de filmare cu Viviana Sposub și Bursucu.


„Abia aștept să-mi beau cafeaua alături de telespectatori! Să povestim, să glumim, să râdem și, bineînțeles, să învățăm lucruri noi. O vorbă din popor spune că ziua buna se cunoaște de dimineață, iar noi vom încerca să respectam această mostră de înțelepciune populară’, a declarat George Tanase.

Sursa foto: Facebook & Instagram