Ce dietă ține Victoria Beckham: „Când mănânc bine, văd diferența în pielea mea”. Merge la sală de cinci ori pe săptămână

.

Ce dietă ține Victoria Beckham. Celebra creatoare de modă are un trup tras prin inel, fiind rezultatul a multor ore petrecute în sala de fitness și a unui regim alimentar destul de strict. Soțul acesteia, David Beckham, spune că fosta membră a grupului Spice Girls nu și-a schimbat preferințele culinare de mai bine de 20 de ani. Pe de altă parte, Victoria Beckham se consideră destul de flexibilă când vine vorba despre alimentație și a dezvăluit în ce constă meniul ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Ce dietă ține Victoria Beckham. La 48 de ani, Victoria Beckham este una dintre cele mai cunoscute vedete din lume. Aceasta a devenit cunoscută după ce a făcut parte din grupul Spice Girls, formație care s-a destrămat în urmă cu mai bine de 20 de ani. În plan personal, creatoarea de modă este căsătorită cu David Beckham și au împreună patru copii. Pe lângă cariera de succes pe care o are, Victoria Beckham a fost dintotdeauna apreciată pentru aspectul ei fizic. Pentru a se menține într-o formă impecabilă, soția fotbalistului petrece multe ore în sala de fitness și nu se abate de la regimul alimentar format în urmă cu mulți ani.


De câțiva ani buni, creatoarea de modă a renunțat să mai consume carne și lactate. De asemenea, aceasta preferă alimentele gătite la aburi, în detrimentul celor prăjite în ulei. Soțul acesteia spune că meniul ei zilnic este destul de limitat și repetitiv, însă fosta membră de la Spice Girls are cu totul o altă părere.

Citește și: Ce dietă ține Victoria Beckham, la 48 de ani: „Consum multe alimente bogate în…’


Citește și: Ce dietă ține Victoria Beckham. Mănâncă același lucru de 25 de ani

Citește și: Cine este Crina Abrudan de la Survivor 2023. Este căsătorită cu fostul fotbalist Gabi Popescu

Citește și: Cum probleme de sănătate are și cum se simte Dan Bittman, după ce a spus că este în pauză vocală: „Or să vadă cu ochii și or să audă cu urechile lor'

Ce dietă ține Victoria Beckham


Victoria Beckham a susținut că este flexibilă în ceea ce privește regimul alimentar, iar meniul ei include aliemente precum pește, legume, semințe și nuci. Cu toate acestea, creatoarea de modă evită fructele, motivând că îi provoacă o senzație de balonare.

„Sunt flexibilă în ceea ce privește mâncarea, deoarece David și cu mine suntem foarte sociabili și ne place să mâncăm în oraș. Dar când mănânc bine, văd diferența în pielea mea – ochii mei sunt mai albi și mai strălucitori și am mult mai multă energie (..)


Mănânc mult pește proaspăt, legume proaspete și salate, precum și semințe și nuci. Îmi plac și fructele, dar nu mănânc prea multe, deoarece mă pot face să mă simt destul de balonată’, a dezvăluit Victoria Beckham, pentru Net-A-Porter.


„A mâncat același lucru în ultimii 25 de ani’

Într-un podcast mai vechi, David Beckham spunea că mâncarea preferată a soției sale este peștele cu legume la abur și că rareori a vazut-o mâncând altceva. Victoria Beckham merge la sală de cinci ori pe săptămână, iar atunci când timpul nu îi permite, se antrenează acasă. Bobby Rich, antrenorul personal al vedetei, a declarat că aceasta este foarte disciplinată când vine vorba de mișcarea fizică, fiind prezentă în sala de sport chiar și de sărbători.


„Din păcate, sunt căsătorit cu cineva care a mâncat același lucru în ultimii 25 de ani. De când am cunoscut-o, mănâncă doar pește la grătar, legume gătite la abur și foarte rar se va abate de la asta’, a spus fostul fotbalist în podcastul River Cafe Table 4.

Sursa foto: Profimedia