Ce dietă ține Sonia Argint pentru a se menține în formă: „Mănânc o porție de mâncare și nu mănânc...”

.

Ce dietă ține Sonia Argint pentru a se menține în formă. Prezentatoarea TV arată senzațional, însă a recunoscut că, în perioada adolescenței, kilogramele în plus i-au dat bătăi de cap. Pe rețelele de socializare, aceasta postează adesea fotografii din sala de sport și idei de rețete sănătoase. Blondina a vorbit despre regimul alimentar care o ajută să aibă o siluetă de invidiat.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


La 40 de ani, vedeta are un abdomen plat și un trup suplu. Este pasionată, în egală măsură, de sport și de o alimentație echilibrată. Prezentatoarea deține și un blog, dedicat celor care vor să urmeze un stil de viață sănătos. În curprinsul acestuia, se regăsesc idei de rețete, sfaturi pentru cei care doresc să se inițieze în lumea sportului, dar și trucuri de frumusețe la care apelează din când în când. De la 17 ani, Sonia Argint a început să facă sport, dorindu-și să dea jos câteva kilograme. De atunci, mișcarea fizică a devenit parte din existența sa.


Într-un interviu recent, blondina a recunoscut că viața sa nu a fost tot timpul atât de bine pusă la punct și a existat o perioadă în care se confrunta cu kilogramele în plus. Iată ce dietă ține Sonia Arginte pentru a se menține în formă!

Citește și: Ce dietă ține Sonia Argint la 39 de ani. Își face toate poftele:'Porții mici, mâncate foarte încet…'/ EXCLUSIV


Citește și: Cum se înțelege Sonia Argint cu Andreea Bălan și cu fratele ei, Tiberiu Argint:'Atunci când ne întâlnim…'/ EXCLUSIV

Citește și: Alina Sorescu a împlinit 36 de ani. Cum sărbătorește, în plin proces de divorț:„Primul an fără soțul meu’

Citește și: Fragmente tulburătoare din jurnalul Mădălinei Manole. Artista credea că fusese blestemată:'Mi s-au legat cununiile'

 Ce dietă ține Sonia Argint pentru a se menține în formă


Prezentatoarea TV  a spus că are o regulă de bază atunci când vine vorba de alimentație. La o masă, aceasta consumă un singur preparat și mânâncă lent pentru a induce creierului sentimentul de sațietate.

„Atunci când mă așez la masă, am grijă să mănânc foarte lent. Îmi și place să mănânc încet și senzația de sațietate ajunge mult mai repede la creier.

Adică eu la o masă normală nu mai mănânc mai mult de un fel de mâncare, nu există să mănânc antreu și fel principal. Mănânc o porție de mâncare și nu mănânc mai mult de două mese pe zi.


La mine durează infinit de mult până termin de mâncat. Nu știu cât, dar toată lumea din jurul meu este groaznic de plictisită, atunci când suntem la masă. Probabil că îmi ia o jumătate de oră să termin o porție’, a declarat aceasta, potrivit impact.ro.

„Am avut probleme cu greutatea’

Sonia Argint a mărturisit că la vârsta adolescenței se confrunta cu probleme cu greutatea. Acestea erau cauzate de un dezechilibru hormonal, însă a depășit această perioadă și a învățat să se alimenteze moderat.


„Am avut probleme cu greutatea în adolescență, când era așa un dezechilibru hormonal. Am fost pufoasă. Între timp, am grijă la alimentație, în sensul în care cantitatea pe care o consum este una moderată și sunt foarte activă’, a spus Sonia Argint, potrivit aceleiași surse.


Sonia Argint este o împătimită a sportului

Sonia Argint este pasionată de activitatea fizică încă din perioada adolescenței și a încercat dintre cele mai diverse sporturi.

„Iubesc mișcarea și datorită ei mi-am menținut în formă atât fizicul, cât și psihicul. Sportul este un fel de terapie pe care o practic de o viață și zi de zi. Detaliat mi-e greu să spun ce fac, pentru că nicio zi nu arată ca alta. Fac sport de 3-5 ori pe săptămână, alternând pilates, alergarea, sala, yoga, iarna schiez și patinez’, a declarat aceasta pentru VIVA!.

Sursa foto: Facebook & Instagram