Ce dietă ține Simona Pătruleasa, la 47 ani: ”Elimin pe cât posibil...” / EXCLUSIV

.

Am aflat ce dietă ține Simona Patruleasa! Prezentatoarea știrilor de la Kanal D ne-a spus totul într-un interviu exclusiv. Vedeta a făcut dezvăluiri despre felul în care se menține la vârsta de 47 de ani și despre alimentația pe care a adoptat-o. Totodată, știrista ne-a vorbit și despre viața de familie, relația cu soțul ei și cu fiica lor, Ingrid.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


Ce dietă ține Simona Pătruleasa, la 47 ani. Simona Pătruleasa a eliminat din alimentația ei pâinea și dulciurile și este foarte atentă la ceea ce consumă. Bruneta este una dintre cele mai îndrăgite vedete tv din România. Are o căsnicie de 14 ani cu omul de afaceri, Sabin Ivanof, căruia i-a dăruit o fetiță superbă, pe nume Ingrid. Vedeta prezintă Știrile Kanal D, de luni până vineri, de la ora 9:00. În continuare, vă prezentăm un interviu plin de sinceritate cu Simona Pătruleasa.


Citește și: Cum a debutat Simona Pătruleasa la TV, în urmă cu 17 ani:'Am ajuns întâmplător să lucrez în televiziune'/ EXCLUSIV

Citește și: Ce meserie a avut Simona Pătruleasa înainte să devină prezentator TV:„Făceam naveta și copiii mă așteptau în stație’

Citește și: Drama lui Alex Bogdan. Mama lui a murit, când actorul era la filmări:„Era pandemia și nu ne lăsau să intrăm în spital’


Citește și: Laurențiu Reghecampf, imagine adorabilă cu fiul lui, Liam.Cum i-a surprins Corina Caciuc pe stradă, la plimbare

Ce dietă ține Simona Pătruleasa, la 47 ani

Ce ți-ai cumpărat din primii bani câștigațI?

Primul meu loc de muncă a fost ca învățătoare și îmi amintesc că din primii bani le-am cumpărat părinților mei, mici cadouri. Pentru mine, îmi amintesc că mi-am achiziționat un televizor.


Ai ținut vreodată diete?

Da, am apelat de două ori în viața mea la dietă, însă au fost pe termen scurt. Cred că este foarte important echilibrul în alimentația noastră, de asemenea, nu trebuie să uităm să facem mișcare. Sunt foarte atentă la ceea ce mănânc, elimin pe cât posibil pâinea și dulciurile. Fac o derogare în acest sens doar la sfârșit de săptămâna. Încerc să mănânc în fiecare zi, mai sănătos.

Consumă foarte rar cartofi prăjiți

Ce aliment nu consumi?

Nu există un aliment pe care să nu-l consum. În copilărie îmi plăceau foarte mult cartofii prăjiți, acum mănânc foarte rar. Secretul constă în moderație.


Care-i tabietul tău zilnic?

Timpul petrecut cu mine dimineață este foarte important. Îmi fac un dus, îmi pun patch-uri reci de la frigider pe zona ochilor, îmi fac o cafea și o beau în timp ce mă machiez.

Câte rochii ai în garderobă?

Am foarte puține rochii în garderoba. Îmi place să am libertate de mișcare. În general abordez ținute clasice, casual spre elegant, comod și lejer. Petrec foarte mult timp cu Ingrid și avem foarte multe activități pe parcursul întregii zile, așadar prefer să mă îmbrac comod și pantalonii sunt întotdeauna alegerea potrivită.


Simona Pătruleasa, despre fiica ei Ingrid: ‘A luat de la fiecare câte ceva’

Care este cel mai scump obiect din garderoba ta?

O haină pe care o am de foarte mulți ani, dar la care nu pot renunța. 🙂

Colecționezi ceva? Ai colecționat?

Da, îmi place foarte mult să ascult muzică și colecționez viniluri.

Cum este Ingrid? Pe care dintre voi a moștenit mai mult?

Ingrid este un copil foarte energic și curios din fire! Este năzdrăvană, haioasă, inteligență, talentată și are o personalitate foarte puternică. A luat de la fiecare câte ceva, dar personalitatea ei depășește cu mult așteptările noastre. Seamănă cu Sabin la comportament, are o minte ascuțită ca a lui, dar a moștenit și de la mine ambiția, pe care și eu o aveam la vârsta ei. Mă bucur că am reușit să îi imprim seriozitatea, dorința de a învăța. Și cred că de la amândoi a moștenit partea artistică.


Știrista ne-a dezvăluit secretul căsniciei cu soțul ei, Sabin Ivanof

Ai o căsnicie frumoasă. Care este secretul?

Mulțumesc! Nu există secrete… Este nevoie de răbdare, înțelegere, iubire și dorința de a face lucruri împreună! Noi vorbim despre toate lucrurile care țin de viața noastră. Cred că depinde și de noroc, să întâlneșți partenerul de viață potrivit pentru tine și să îți doreșți, să fii dispus sau dispusă, zi de zi, să rămâi în acea relație. O căsnicie rezistă dacă există respect, încredere, înțelegere, momente frumoase, pasiuni comune.


Ce materii ți-au plăcut la școală? Dar lui Ingrid?

Întotdeauna mi-a plăcut chimia, mi se părea o materie fascinantă. Ingrid preferă materiile umaniste, română și engleză.

Au fost și materii care nu ți-au plăcut?

Desigur. Nu îmi plăcea matematică, pentru că mama ne punea să lucrăm foarte mult, rezolvam culegeri întregi în vacanțe. Și ajunsesem cumva la saturație.


Ce carieră vrea să urmeze fiica Simonei Pătruleasa: ‘O vom susține indiferent de alegerea ei’

Ingrid ce vrea să devină? Despre televiziune ce spune?

Acum își dorește să devină arhitect, dar lucrurile se mai schimbă până la momentul alegerii unei cariere, este abia în clasa a cincea. Noi o vom susține indiferent de alegerea ei. Momentan, nu-i surâde ideea de a lucra în televiziune, își dorește să devină celebră prin puterile ei.

Cum ți-ai petrecut vara?

Am fost la mare la noi și am avut parte de o vacanță de două săptămâni, cu mașina, în Veneția, Milano și Monaco. Ne-am relaxat la piscină și am descoperit locuri frumoase. Nu am avut niciun moment în care să ne plictisim.

Sursă foto: Kanal D, Facebook