Ce dietă ține Simona Pătruleasa: „Fac asta aproape zilnic”

 Ifrim Georgiana
.

Ce dietă ține Simona Pătruleasa. Cum își menține Simona Pătruleasa silueta. La 48 de ani, prezentatoarea arată senzațional. Vedeta de la Kanal D face mișcare zilnic și și-a pus la punct un program alimentar care o ajută să se mențină în formă. Iată la trucuri apelează Simona Pătruleasa!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ce dietă ține Simona Pătruleasa. Este una dintre cele mai apreciate persoane publice feminine de la noi. Simona Pătruleasa a reușit să impresioneze prin fiecare apariție, iar admiratorii acesteia s-au întrebat cum reușește să se arate într-o formă de zile mari. De-a lungul anilor, Simona Pătruleasa Ivanof s-a făcut remarcată prin eleganța și simplitatea de care a dat dovadă mereu. Acum, vedeta de la Kanal D a spus ce sacrificii face pentru a fi mereu în cea mai bună formă.

patruleasa-1patruleasa-1

Cum își menține Simona Pătruleasa silueta. În ultimul an, vedeta a urmat postul intermitent și a reușit să slăbească șase kilograme. Mai mult, aceasta a renunțat la unele obiceiuri neprietenoase cu silueta.

Citește și: Andreea Marin și Simona Pătruleasa s-au împăcat!De ce s-au certat acum 7 ani

Citește și: Cum a debutat Simona Pătruleasa la TV, în urmă cu 17 ani:”Am ajuns întâmplător să lucrez în televiziune”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum au apărut Daniel Pavel și iubita lui, Ana Maria Pop, la un eveniment recent.Formează un cuplu de câteva luni

Citește și: Bărbatul bătut de Dani Mocanu susține că artistul i-ar fi oferit bani, în schimbul tăcerii:„Mi-a trimis prin interpuși ofertele astea'

Ce dietă ține Simona Pătruleasa

De mai bine de un, prezentatoarea ține post intermitent și a reușit să slăbească câteva kilograme. Mai mult, aceasta face multă mișcare fizică, chiar dacă programul nu îi permite să fie la fel de activă cum onișnuia să fie.

„Îmi plac dulciurile foarte tare. Nu vreau să mă frustrez, mănânc înghețată (n.red.: și alte deserturi), dar după ora 18:30 nu mai mănânc nimic, beau doar apă și ceai. Fac o pauză de 15-16 ore (n.red.: până ia masa a doua zi). Țin de un an de zile și funcționează pentru mine.

De când mă trezesc devreme (n.red.: pentru matinal), nu mai am atâta energie cum aveam înainte, dar fac acasă exerciții cu gantere, pe stepper, abdomene, am o bicicletă. Fac asta aproape zilnic, dar nu atât de mult cât mi-aș dori. E o diferență, nu mai ai același tonus, trebuie să faci anumite lucruri pe care eu nu le fac, poate, atât cât ar trebui. Fac masaj, ăsta este răsfățul suprem, îmi place foarte mult. Am pe cineva care vine acasă de două ori pe săptămână', a declarat prezentatoarea în cadrul podcastului „Te ascult', găzduit de Ilinca Vandici.

„Mi-am făcut un program care funcționează foarte bine'

Simona Pătruleasa a susținut că una dintre activitățile ei preferate este mersul cu bicicleta. Aceasta are un program foarte bine organizat, motiv pentru care reușește să se mențină la greutatea ideală.

„Sâmbăta, duminica, mergem cu bicicletele, toți trei. Sunt zilele noastre de mers cu bicicletele, 2 ore, cam așa. Înainte încercam să merg mult pe jos, acum nu. Mă relaxez conducând și ascultând muzică. Și am grijă la ce mănânc. (…) Mi-am făcut un program care funcționează foarte bine. De luni până sâmbătă mănânc corect și foarte sănătos, iar duminică îmi fac cadou ceva dulce', mai spunea Simona în iunie 2021, în podcastul „Vin de-o poveste', găzduit de Radu Țibulcă.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton