Ce dietă ține Raluca Bădulescu și cum gestionează bullying-ul, după ce a slăbit: „Fac sacrificii din punct de vedere culinar. Mănânc...” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Raluca Bădulescu ne-a dezvăluit ce dietă ține, dar și cum gestionează bullying-ul, după ce a slăbit considerabil. Jurata de la Bravo, ai stil! nu se lasă afectată de răutățile cârcotașilor, pentru că a învățat să se simtă bine în pielea ei. Așa a procedat și când avea peste 100 de kilograme, dar și acum, când cântărește aproximativ 50 de kilograme. Iată cum arată meniul ei zilnic!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Deși erai deja cunoscută, odată cu Bravo, ai stil!, și tu te-ai bucurat de o mai mare notorietate. Drept dovadă, ai strâns o comunitate impresionantă de fani pe rețelele de socializare. Ce crezi că o face atât de iubibilă pe „Regina Regească?

Eu eram cunoscută înainte de acest show în mediile mondene, însă „Bravo, ai stil! m-a dus la un cu totul alt nivel. Este o diferență uriașă între a fi cunoscută ca o personalitate mondenă și a fi cunoscută de o țară întreagă ca făcând parte dintr-un show inspirațional. Faptul că merg uneori prin țară, prin diverse orașe, și lumea mă recunoaște, mă oprește pe stradă să mă întrebe despre emisiune și să facă poze cu mine este o bucurie enormă pentru mine, mai mult decât visam.

raluca-badulescu-12-1-1raluca-badulescu-12-1-1

Acum sunt în trend pe TikTok cu aparițiile mele, atât din mediul online, cât și din emisiunea „Bravo, ai stil!, de multe ori mă amuz urmărind clipuri care sunt în trend pe TikTok, oamenii au umor. Mă bucură că această comunitate de acolo, alcătuită în special din mulți tineri, m-a propulsat pe culmile succesului online.

Citește și: Cum l-a avertizat mama lui Dinu Maxer pe artist, înainte de divorțul de Deea. Adevărul despre despărțirea lor: „Oamenii nu au văzut ce s-a întâmplat. Ne-am certat…'

Citește și: Andreea Bălan și Jador au fost surprinși împreună, din nou. Și-au dat întâlnire în miez de noapte, după ce au negat că formează o relație

Citește și: Cum se înțelege Raluca Bădulescu cu fiul ei și iubita acestuia: „Nu îmi cere sfaturi. Cuvântul soacră nu mă caracterizează…'. Ce spune vedeta despre adopție / EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege Raluca Bădulescu cu fiul ei și iubita acestuia: „Nu îmi cere sfaturi. Cuvântul soacră nu mă caracterizează…'. Ce spune vedeta despre adopție / EXCLUSIV

Ce dietă ține Raluca Bădulescu și cum gestionează bullying-ul, după ce a slăbit

Ți-a adus celebritatea și dezavantaje? Știm că, după ce ai slăbit, ai început să te confrunți cu bullyingul, unii oameni fiind de părere că ai dat jos prea multe kilograme. Cum faci față acestor răutăți?

Mă simt foarte bine în pielea mea, eram bine cu mine și când aveam peste 100 de kilograme și acum, când am aproape 50 de kilograme. Consider că fiecare om are dreptul să își spună părerea. Fiecare este liber să aibă o părere, trăim într-o societate liberă. Cred că, atâta timp cât ești bine cu tine, te iubești, este OK; restul lumii are dreptul la părere, însă la sfârșitul zilei important este să fii tu mulțumit cu tine. Să fii pe placul tuturor este, practic, imposibil.

La 48 de ani, ai măsuri de model și spuneai că ești în cea mai bună formă a ta. Ce sacrificii faci pentru a te menține așa? Cum te înțelegi dulciurile? Dar cu sportul?

Vă dați seama că ăsta este cel mai mare compliment, că la 48 de ani am măsuri de model. Este un vis împlinit. Mai ales că la „Bravo, ai stil! am ocazia să îmbrac ținute create de designeri români și intru în prototipurile pentru manechine, de unde rezultă că nu pot fi decât foarte fericită. Fac sacrificii din punct de vedere culinar, și aici mă refer la faptul că mănânc puțin și des, dar din toate, nu mă abțin de la nimic. Se știe că dulciurile sunt plăcerea mea vinovată. Nu există zi fără dulce la mine.

„Am rămas fidelă covrigilor, oricât ar fi Regina Regească de regină'

Simt nevoia să mai aprofundăm puțin subiectul, pentru că există mulți curioși, printre care și eu. Hahaha! Așadar, cum arată meniul tău zilnic? Ții o dietă anume? Dacă da, în ce constă? Cât de puțin mănânci într-o zi?

Așa cum vă spuneam anterior, mănânc puțin și des. Nu am niciun fel de restricție alimentară. Ăsta este un fel de mindset, care este foarte important, pentru că, dacă aș ști că poate interveni vreo restricție alimentară, aș deveni un pic frustrată și nefericită. Deci meniul meu zilnic arată în funcție de orice îmi pică în fața ochilor; pot să îmi permit să gust din orice îmi face plăcere, chestia asta mă liniștește. Pot să mănânc salate, musaca, pizza, fast-food, dar, repet, puțin din toate. Și să nu uit de nelipsitele bomboane și covrigi. Am rămas fidelă covrigilor, oricât ar fi Regina Regească de regină.

Sursă foto: Instagram, PR

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton