Ce dietă ține Nicole Cherry. Cum a slăbit artista, după ce a devenit mamă: „Cât despre mâncare, în general, am încercat să mănânc...” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Având în vedere cât de bine arată, multe doamne și domnișoare s-au întrebat ce dietă ține Nicole Cherry. Ei bine, noi am aflat răspunsul chiar de la sursă. Artista ne-a povestit pe larg cum a slăbit după ce a devenit mamă, cu mențiunea că nu a acumulat foarte multe kilograme în timpul sarcinii. Spune ea, pe lângă faptul că a fost atentă la ce mănâncă, faptul că a avut un stil de viață sănătos atât înainte, cât și în timpul sarcinii, a ajutat-o să ajungă mai repede la rezultatul dorit în privința siluetei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Am văzut că ați bifat deja prima vacanță de familie! Tu, soțul tău și fiica voastră ați fost plecați la mare, de curând. Cum a fost această experiență?

Peripețiile sunt în continuare cele cu drumul, pentru că Anastasiei nu-i prea place să stea în mașină, dar încercăm să plecăm pe perioada în care îi este somn, ca să fim siguri că va adormi și că vom avea un drum liniștit. Cât despre mare, într-adevăr, Anastasiei îi place foarte tare soarele, apa și este o Săgetătoare care-mi seamănă foarte tare.

nicole-cherry-1nicole-cherry-1

Citește și: Ce spune Nicole Cherry despre al doilea copil și cum o educă pe fiica ei, Anastasia: „Nu aș forța-o niciodată să fie artist, dacă nu își dorește asta' / EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege Nicole Cherry cu Andra. Soția lui Cătălin Măruță i-a cântat botezul fiicei sale, Anastasia: „Este un om…' / EXCLUSIV

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă Gina Matache. S-a împăcat cu tatăl fiicelor sale după 18 ani de la divorț

Citește și: Cum o împacă Adi Sînă pe Anca Serea atunci când se ceartă: „Știe el ce știe!'

Ce dietă ține Nicole Cherry

Nicole, tot în fotografiile de pe litoral am observat cât de bine arăți după naștere, motiv pentru care te felicit! Spune-ne, te rog, cum ai reușit să scapi de kilogramele acumulate în timpul sarcinii și ce faci ca să te menții.

Nu am acumulat multe kilograme în sarcină și faptul că am avut, cred, un stil de viață sănătos, și înainte de sarcină, și în timpul sarcinii, m-a ajutat extrem de mult, până la urmă, să grăbesc procesul de slăbire, imediat după sarcină. Cred că echilibrul este important, să ai un stil de viață sănătos. Cât despre mâncare, în general, am încercat să mănânc proteină, să elimin carbohidrații și să mănânc legume, chestii fresh, care mă ajută să am și energie, și să mă și mențin.

Artistei îi surâde ideea de a apărea cu fiica ei, Anastasia, într-un videoclip

Vreau să ne spui câte ceva și despre partea profesională, pentru că printre cititoarele noastre se numără cu siguranță și multe care-ți ascultă piesele. Tu și soțul tău ați apărut împreună în videoclipul „Scrie-mi pe suflet, iar prin prisma lui ai anunțat că ești însărcinată. Te-ai gândit ca pe viitor să o incluzi și pe fiica ta? La ce carismatică este, sigur va cuceri publicul!

Toate la timpul lor. Momentan nu am găsit acea piesă în care să o includ pe Anastasia, dar cine știe, vom vedea. Pe viitor, dacă se va ivi ocazia, cu siguranță. Îmi doresc ca toată lumea să o cunoască și să o vadă, pentru că e un motiv de mândrie pentru mine și știu că și oamenii, și comunitatea mea o iubesc.

La final, vreau să ne spui trei lucruri inedite despre tine, despre care lumea nu a auzit până acum. Poate ai vreo pasiune ascunsă sau un hobby mai atipic…

Îmi place foarte mult echitația, chiar dacă nu am mai fost de foarte mult timp. Iubesc caii și îmi place mult să merg la echitație. Iubesc animalele, dar asta cred că am mai spus-o și… cam atât. (râde)

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton