Ce dietă ține Neti Sandu și ce spune despre operațiile estetice: „Nu fac sport. Ca regim, baza mea e... Asta mănânc zilnic” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

La 60+, Neti Sandu se menține în continuare într-o formă de zile mari. Vedeta de la PRO TV se mândrește atât cu silueta ei, cât și cu aspectul sănătos al pielii și al părului său. Aceasta ne-a povestit acum ceva timp, într-un interviu pentru revista VIVA!, ce dietă ține. Totodată, am aflat și ce părere are despre operațiile estetice. Bonus, ne-a elucidat și misterul despre Mercur retrograd!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Nu aș putea să nu vă cer să ne dezvăluiți și câteva trucuri de înfrumusețare. Cum vă îngrijiți tenul și podoaba capilară, despre care mulți încă mai cred că e o perucă?

Pentru ten, pentru că mă machiez zilnic, am niște produse cu acid hialuronic și colagen, pe care le folosesc ca bază, crema de la plafar, să fie cât mai naturală. Am și alt fel de creme, mai pretențioase, dar le dau doar pentru efect de scenă. (râde) Demachierea e foarte importantă, oricât de târziu ar fi, niciodată nu mă bag la somn machiată. Pentru păr, mă spăl doar cu șampon, fără balsam, fără protecție, fără fixativ, fără placă. Părul meu așa stă dacă îl coafez frumos, cu peria.

neti-sandu-1neti-sandu-1

Citește și: Cum s-a înțeles Neti Sandu cu regretata ei mamă: „Nu a fost perfectă relația, pentru că e greu să mulțumești o mamă…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum a afectat-o pe Neti Sandu despărțirea de fostul iubit, după 10 ani de relație, și ce spune despre conviețuirea în cuplu: „M-a plonjat într-o depresie…' / EXCLUSIV

Citește și: De ce s-a certat Ramona Păuleanu cu o casieriță, în supermarket: „Am fost șocată de dialog, nesimțire, atitudine…”

Citește și: Concertul lui Robbie Williams din Piața Constituției se amână pentru august. Jason Derulo se adaugă lineup-ului festivalului

Ce dietă ține Neti Sandu și ce spune despre operațiile estetice

Vara trecută ați făcut furori în rândul internauților, atunci când ați pozat în costum de baie. Așadar, trebuie să vă întreb cum vă mențineți în formă. Țineți o dietă anume? Mi-ar plăcea să ne detaliați, pe larg, meniul zilnic… Faceți și sport, tratamente corporale etc.?

Ca regim, baza mea e supa de legume. Asta mănânc zilnic. O dată la nu știu cât timp, mai mănânc pui la rotisor, câte o bucățică, ceva dulce, prăjitura de casă pe care o făcea mama. La serviciu mâncăm o dată pe săptămână covrig, atunci ne dăm voie, sau plăcintă. E un regal. Mai mănânc rondele de legume, cu cartofi, broccoli, sau amestec. Câteva măsline și o rondea de brânză de capră, pe care o pun deasupra să se topească.

Dacă merg în oraș, mănânc rață cu ananas și risotto cu trufe. În ceea ce privește tratamentele corporale, mi-am cumprat niște ventuze de silicon cu care îmi fac masaj când am timp, în weekend, după care îmi dau cu lapte de corp și asta e tot. Nu fac sport. În vacanțe, merg foarte mult pe jos și nu mă dor picioarele. Asta e nemaipomenit.

Neti Sandu, despre intervențiile estetice: „Nu concep pentru mine'

Acum ceva timp, declarați că nu ați apelat la nicio operație estetică. Totuși, ați menționat că ați vrea să vă faceți niște corecții, însă vă e frică de rezultat. V-ați învins teama între timp? Ce ați vrea să schimbați la dumneavoastră?

Nu, nu concep pentru mine, mi-ar plăcea să arăt bine, am zis, dar nu vreau să intervin cu nimic.

Acum profit de ocazie să vă întreb… Trebuie cu adevărat să ne speriem atât de tare de Mercur retrograd sau deja devine, cumva, un mit?

Nu, am și spus că nu. Cine a reținut că Mercur retrograd e „bau-bau înseamnă că nu mă urmărește. Eu am spus că Mercur, atunci când e retrograd, ne aduce situații din urmă pe care le putem rezolva numai atunci. Pentru că, altfel, nu le-am mai rezolva deloc. De exemplu, m-am apucat să vând o casă cu trei luni în urmă, n-am putut, au plecat cumpărătorii etc.

Acum vine următorul Mercur retrograd și mi se aprobă creditul, acum îl iau, pentru că l-am început atunci. Și multe alte lucruri… Se pierd acte, trebuie să pleci undeva și nu se poate, lucrurile e bine să fie lăsate așa. Dacă pleci, ți se poate întâmpla ceva neplăcut, poate. Asta e ideea.

Sursă foto: Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton