Ce dietă ține Neti Sandu. Ce rutină de îngrijire are, la 64 de ani: „Am început să mă dau cu cremă pe la 40 de ani”

.

Ce dietă ține Neti Sandu. Neti Sandu a vorbit despre rutina de îngrijire a tenului și dieta pe care o urmează. Într-un interviu recent, celebrul astrolog de la Pro TV a dezvăluit câteva dintre secretele frumuseții sale. Până la 40 de ani, vedeta nu a folosit nicio cremă facială, iar, în prezent, este adepta produselor cosmetice naturale. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Ce dietă ține Neti Sandu. . Neti Sandu a intrat în echipa Pro TV în urmă cu 25 de ani și este realizatoarea rubricii „Horoscop’. În urmă cu o lună, prezentatoarea a împlinit 64 de ani, însă trecerea anilor nu se observă pe chipul acesteia. Recent, vedeta de la Pro TV a dezvăluit rutina ei de îngrijire a tenului și regimul alimentar pe care îl urmează. Aceasta a mărturisit că este adepta produselor naturale, iar ritualul său de înfrumusețare constă în câțiva pași simpli. Când vine vorba despre alimentație, Neti Sandu are o dietă bazată pe legume și fructe, însă, ocazional, consumă și carne.


Neti Sandu, despre rutina de îngrijire a tenului și dieta pe care o urmează. Până la vârsta de 64 de ani, vedeta nu și-a făcut nicio operație estetică. Într-un interviu mai vechi, aceasta recunoștea că nu este „prietenă’ cu intervențiile de acest gen, însă nici nu îi blamează pe cei care apelează la ele. „Pot să trăiesc cu mine așa!’, spunea astrologul.


Citește și: Cum s-a înțeles Neti Sandu cu regretata ei mamă:„Nu a fost perfectă relația, pentru că e greu să mulțumești o mamă…’ / EXCLUSIV

Citește și: Cum a afectat-o pe Neti Sandu despărțirea de fostul iubit, după 10 ani de relație, și ce spune despre conviețuirea în cuplu:„M-a plonjat într-o depresie…’ / EXCLUSIV

Citește și: Jador, replică neașteptată către Culiță Sterp, după scandalul accidentului. Au cântat împreună la petrecerea unei tinere:„Că să vezi diferență…’


Citește și: Mihai Trăistariu a împlinit 46 de ani. A avut o copilărie plină de tarume:„Zilnic erau bătăi. O lega de calorifer și…’

Ce dietă ține Neti Sandu

Deși deține produse de îngrijire de la branduri scumpe, celebrul astrolog a recunoscut că este adepta cosmeticelor naturiste. Una dintre regulile respectate de Neti Sandu este aceea de a se demachia în fiecare seară.  

„Poate vi se pare că nu am îmbătrânit și pentru că eu apar zilnic la TV, dar eu mă dau cu lucruri foarte simple pe față. E de reținut că nu mă culc niciodată cu fard pe față. Mă dau cu spray cu acid hialuronic și colagen, mă dau cu crema mea cu miere de Manuka, de la Plafar. Am și creme mai scumpe, dar acelea sunt doar de efect, nu hrănesc ca aceasta cu miere de Manuka.


Loțiunea micelară este tot cu miere de Manuka. Am început să mă dau cu cremă pe la vreo 40 de ani și ceva pentru că înainte nu suportam. Trebuia să scârțâie fața, acum nu mai merge așa că simt că nu am aer dacă nu mă dau cu cremă. Simțeam că mă strânge fața și nu mai pot să respir’, a povestit Neti Sandu la „Vorbește Lumea’.

Ce regim alimentar are vedeta

Neti Sandu urmează un regim alimentar alimentar bazat pe legume și fructe. Aceasta a susținut că momentele în care consumă carne sunt destul de rare și încearcă să evite excesele.


„Nu sunt vegană. Mănânc și pui și rață. Îmi plac și sarmalele și mititeii, dar nu mănânc foarte des. Mai degrabă, merg o dată la restaurant și mănânc rață cu ananas, îmi fac pofta, simt gustul și apoi mă potolesc și mă întorc la legumele mele’, a mai povestit Neti Sandu.


„De sărbători, o să mă duc în Istanbul’

Neti Sandu va petrece sărbătorile de iarnă în Istanbul, acolo unde se află nepoții și strănepoții ei. Astrologul și-a propus să călătorească mai des în anul ce urmează, susținând că 2023 va aduce vești bune pentru toată lumea.

„De sărbători, o să mă duc în Istanbul la nepoți și strănepoți. Am vrut să le facem o surpriză și să ne ducem la ei, dar și ei au vrut să ne facă o surpriză și apoi vin și ei în România. Ei sunt cu antrenamentele acolo. O să mă duc cu Alice acolo, ne plimbăm pe acolo, ne plimbăm și cu ei și apoi ne întoarcem. (…) Aș vrea să călătoresc mai mult pentru că toată viața este o căutare. Mă interesează aventura și să văd ce pot să mai fac. Îmi propun să fac totul anul viitor, iar în 2023 o să fie mai bine pentru toată lumea’, a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook