Ce dietă ține Monica Anghel pentru a-și menține greutatea. La ce aliment a renunțat complet: „A fost alegerea mea”

.

Ce dietă ține Monica Anghel pentru a s-și menține greutatea. Artista a făcut schimbări semnificative în ceea ce privește stilul de viață și arată spectaculos. Recent, aceasta a spus ce dietă ține pentru a se menține în formă, după ce a slăbit peste 30 de kilograme. Iată la ce aliment a renunțat definitiv artista!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


La 51 de ani, Monica Anghel arată senzațional la 50 de ani și a demonstrat că e în stare de orice. Aceasta a slăbit peste 30 de kilograme, iar toată lumea a fost curioasă să afle cum își menține silueta. Artista a susținut că a început lupta cu kilogramele în plus din motive de sănătate. Astfel, vedeta a început să adopte un stil de viață mai sănătos, să fie mult mai atentă la ceea ce mănâncă și să facă sport. Procesul a fost unul lung și de durată, reușind să dea 30 de kilograme jos într-un an și trei luni.


Ce dietă ține Monica Anghel pentru a se menține în formă. Acum, artista a dezvăluit ce alimente consumă pentru a se menține la greutatea dorită. Pe lângă dietă, Monica Anghel face multă mișcare fizică și merge frecvent la kinetoterapeut și la ședințe de fizioterapie. Iată Ce dietă ține Monica Anghel pentru a s-și menține greutatea și la ce aliment a renunțat complet.


Citește și: De ce a renunțat Jojo la muzică. Ce i-a spus Monica Anghel:'Îmi râcâie…'

Citește și: De ce a slăbit Monica Anghel 30 de kilograme:'Dacă nu aveam…'

Citește și: Pique și noua iubită au mers împreună la o nuntă.S-au afișat ca un cuplu, după despărțirea de Shakira

Citește și: Cum îi apare Denisa Răducu în vis tatălui ei, la 5 ani de la moartea sa:„Am rămas cu necazul și cu suferința’

Ce dietă ține Monica Anghel pentru a s-și menține greutatea. La ce aliment a renunțat complet


Artista consumă mai multe mese pe zi, însă acestea sunt echilibrate și sănătoase. Aceasta a renunțat complet la pâine încă din momentul când a început procesul de slăbire.

„Dimineața, la prima oră, mănânc o omletă cu semințe de chia, fără prea mult ulei. Pe la 10:00 mănânc 10-15 migdale sau nuci. La 12:00 servesc o ciorbiță de legume, dar fără pâine. A fost alegerea mea să renunț la pâine. Sunt multe mese, e totul foarte sănătos’,  a precizat Monica Anghel, potrivit wowbiz.ro.


Monica Anghel a apelat la ajutorul psihologului după ce a slăbit 30 de kilograme

Într-un interviu recent, Monica Anghel a mărturisit că a apelat la ajutorul pishologului, după ce a slăbit spectaculos.

„Da, am mers la psiholog în perioada în care am slăbit 30 de kilograme într-un an și trei luni. Întrebarea mea era: „OK, slăbesc, dar ce anume mă va determina să rămân la noua greutate? Și psihologul m-a ajutat să înțeleg lucrurile, mi-a dat niște sfaturi care au fost extraordinar de bune ca să nu mă mai îngraș la loc. Era o chestiune de sănătate și mi s-a părut extrem de important să știu ce trebuie să fac ca să-mi mențin greutatea’, a precizat vedeta pentru Viva!.


„Nu vă mai luați după toți hoții!’

Pentru că Monica Anghel a slăbit multe kilograme și oamenii sunt curioși cum a reușit, unele branduri care vând produse pentru slăbit i-au furat imaginea și se folosesc de ea pentru a păcăli oamenii. Artista a lămurit întreaga situație.


„Nu am luat în viața mea picături să slăbesc, cum am văzut pe un site. Nu vă mai luați după toți hoții care se folosesc de imaginea mea! Nu este nimic adevărat. Să nu vă încredeți în tot ce apare pe aceste site-uri.

Eu nu mai consum deloc de la fast-food și nimic prăjit. Am slăbit 30 de kg, dar am avut această motivație, să fim sănătoasă. Eu nu am avut complexe de acest gen, să sunt grasă. Nu putem fi toți la fel, trași la indigo, a declarat, pentru FANATIK, Monica Anghel.

Sursa foto: Facebook