Ce dietă ține Lavinia Petrea. A renunțat la carbohidrați și lactate: „După 40 de ani, metabolismul meu a început să fie mai...”

 Ifrim Georgiana
.

Ce dietă ține Lavinia Petrea. Prezentatoarea are o carieră de succes și o familie împlină. Anul acesta, vedeta și soțul ei, procurorul Romulus Varga, au aniversat 8 ani de mariaj. Într-un interviu recent, aceasta a dezvăluit cum se menține în formă, fiind adepta sportului și a unei alimentații echilibrate și sănătoase. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În luna iunie, Lavinia Petrea a împlinit 40 de ani. Are o carieră de succes, este mamă a trei copii și reușește să-și mențină o siluetă de invidiat. Știrista de la Pro TV a dezvăluit câteva trucuri pentru a se menține în formă, susținând că face sport sub îndrumarea unui antrenor personal. Când vine vorba despre alimentație, acesta a recunoscut că nu face excese și că a renunțat la unele alimente neprietenoase cu silueta.

lav-9lav-9

Ce dietă ține Lavinia Petrea. După ce a născut al treilea copil, prezentatoarea s-a ambiționat să se reapuce de sport. Aceasta a mărturisit că a reușit să ajungă la greutatea dorită prin sport și o disciplină alimentară adaptată nevoilor sale.

Citește și: De ce Lavinia Petrea nu mai poate deveni mamă pentru a patra oară:„Medicul mi-a spus că…'

Citește și: Cine este soțul prezentatoarei de știri Lavinia Petrea.Romulus Varga este celebrul procuror din cazul Elodia

Citește și: Cum arată și cum a pozat Irina Columbeanu la 15 ani.Seamănă leit cu mama sa, Monica Gabor

Citește și: Catinca Roman a renunțat la doliu după moartea tatălui său:”A murit când eram împreună și ne făceam ritualul nostru”

Ce dietă ține Lavinia Petrea

Prezentatoarea de la Pro TV este atentă când vine vorba despre alimentație. În perioadele când simte că a acumulat câteva kilograme în plus, aceasta renunță la carbohidrați sau la lactate.

„Am grijă și ce mănânc, mai ales că după 40 de ani metabolismul meu a început să fie mai leneș. Sunt perioade în care nu mănânc paste, carbohidrați în principiu, dar nu i-am scos de tot. Am perioade când simt că ar trebui să mai scap de un kilogram renunț la carbohidrați și e ok.

Mie îmi plac foarte mult lactatele și sunt perioade în care, dacă am mâncat să zicem mai multe paste poate și au fost și câteva aniversări și am mâncat și tort, câteva zile scot ceva din alimentație, fie lactate, fie carbohidrați', a declarat Lavinia Petrea, potrivit impact.ro.

„Merg la sală și încerc să îmi respect orarul'

Lavinia Petrea nu neglijează nici sportul, motiv pentru care merge regulat la sala de fitness. Aceasta face mișcare sub îndrumarea unui antrenor personal , susținând că acest lucru o motivează să respecte programul de antrenamente.

„Merg la sală și încerc indiferent de cât de aglomerat este programul să îmi respect orarul de sală. E foarte important că fac asta împreună cu un antrenor, nu știu dacă aș reuși singură. Pe de o parte știi că ai programat antrenamentul și asta implică și o altă persoană. Și nu poți să îi spui: știi, azi eu nu am chef!

Te mobilizează pe de o parte să mergi, pe de altă parte efortul pe care îl faci în timpul unui antrenament. Eu cel puțin am nevoie de susținere și de încurajare, dacă aș face asta singură acasă, probabil că aș renunța când aș simți cea mai mică durere', a mai povestit Lavinia Petrea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton