Ce dietă ține Iuliana Marciuc. Cum își menține silueta, după ce a slăbit 8 kilograme: „Niciodată nu mai mănânc...”

 Ifrim Georgiana
.

Ce dietă ține Iuliana Marciuc. S-a ce obicei a renunțat Iuliana Marciuc pentru a se menține la greutatea dorită. Vedeta TVR se bucură de o carieră de succes și de o familie împlinită. Într-un interviu recent, prezentatoarea a vorbit despre sacrificiile pe care le face pentru a se menține în formă. Pe lângă exercițiile fizice, aceasta a adoptat un regim alimentar echilibrat și a renunțat la unele obiceiuri nocive.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

ICe dietă ține Iuliana Marciuc. uliana Marciuc este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de la TVR. Aceasta are o carieră care se întinde pe mai bine de 30 de ani și este una dintre femeile care s-au dedicat, în egală măsură, vieții profesionale și celei de familie. Recent, prezentatoarea a vorbit despre schimbările pe care le-a făcut pentru a slăbi și a se menține la o greutate constantă. Aceasta a susținut că face eforturi constante pentru a-și menține rezultatele obținute în urmă cu 3 ani, când a pierdut în greutate datorită unui program de slăbit personalizat.

iuliana-1iuliana-1

La ce obicei a renunțat Iuliana Marciuc pentru a se menține la greutatea dorită. În prezent, prezentatoarea merge constant în sala de fitness și acordă o atenție deosebită alimentației. Singurele excepții culinare le face în vacanțe, însă într-o limită.

Citește și: Cum se înțelege Iuliana Marciuc cu fiul ei:„Cred că este foarte important, mai ales în actuala perioadă adolescentină…'

Citește și: Cum i-a îndeplinit Iuliana Marciuc ultima dorință a tatălui ei, la cinci luni de la moartea lui:„Îi simt prezența tot timpul'

Citește și: Cici de la Sistem s-a însurat cu iubita reîntâlnită după 30 de ani:Ne-am regăsit!'

Citește și: Toni Iuruc, primele declarații despre divorțul de Simona Halep:„Viața noastră privată…'

Ce dietă ține Iuliana Marciuc

După ce a ajuns la greutatea dorită, Iuliana Marciuc și-a menținut stilul de viață sănătos. Aceasta a susținut că a renunțat complet la obiceiul de a combina carnea cu carofii.

„De când am ținut programul care m-a ajutat să slăbesc, am încercat să schimb complet stilul de viață cum se spune, adică chiar încerc să ajung la sală de două-trei ori pe săptămână, încerc să beau mai multă apă, pentru că nu beau întotdeauna apă și niciodată, dar niciodată nu mai mănânc carne cu cartofi.

Adrian bea cafeaua fără zahăr, dar cu prăjituri, nu cu prăjitură. Și spune întotdeauna că dimineață trebuie să îți iei forță și energie', a declarat Iuliana Marciu, potrivit impact.ro.

„Caut de mult elixirul tinereții'

Prezentatorea de la TVR a susținut că este adepta mișcării fizice și se simte excelent în sala de fitness. Din cauza programului încărcat din ultima perioadă, aceasta nu a reușit să meargă la antrenamente pe cât de des și-ar fi dorit.

„Caut de mult elixirul tinereții, aș vrea să îl găsesc. Cred că este important cum te simți și eu mă simt bine. Cu vacanțele astea prelungite, nu am mai reușit să ajung foarte mult la sală, dar între vacanțe tot timpul am avut grijă să merg la sală, acolo unde o echipă de profesioniști mă ajută de fiecare dată.

Îmi place foarte mult atmosfera în primul rând și faptul că acolo sunt fete, femei ca mine', a adăugat prezentatoarea, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton