Ce dietă ține Iulia Albu: "Fac foarte mult sport, nu mai mănânc..."

.

Ce dietă ține Iulia Albu de arată atât de bine, se întreabă mulți dintre fanii săi de pe rețelele de socializare. La aproape 41 de ani, Iulia Albu are o siluetă de adolescentă, iar acest lucru se datorează unui stil de viață sănătos, dar și unor restricții alimentare.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!


Iulia Albu a ratat America Express, deși se pregătise pentru această experiență. Însă, vedeta nu se lasă și speră că poate la anul va avea parte de respectiva provocare uriașă. Cel mai probabil s-ar fi întors cu câteva kilograme în minus, ca toți ceilalți concurenți de până acum, însă Iulia Albu spune că este obișnuită cu restricțiile alimentare.

Ce dietă ține Iulia Albu


Iulia Albu povestea, acum ceva timp, că este pasionată de patinaj și se antrenează de două ori pe săptămână la circ. Celebrul critic de modă a recunoscut ce face pentru a avea un trup fără cusur și pentru a se menține mereu tânără. 

Iulia Albu spune că mănâncă zahăr o dată pe săptămână, de obicei duminica. Pentru cartofii prăjiți, are o zi specială, cum ar fi joia, iar în restul zilelor consumă un mic dejun sănătos, în principal granola – un mix de cereale cu semințe, alune și fructe deshidratate.


Nu mai mănânc zahăr. Ar fi foarte simplu să spun: Nu fac nimic, așa mă trezesc dimineața’. Fac foarte mult sport, nu mai mănânc zahăr.

Am o singură zi pe săptămână în care mănânc zahăr. Nu mai mănânc gluten și fac foarte multă muncă. O muncă dificilă și o muncă pe care toate femeile încearcă să o depună.

Și mie îmi iese mai mult în anumite perioade decât în altele. Important este, oricât de ocupați am fi, să ne facem mereu puțin timp pentru noi. Nu sunt o persoană care stă doar în saloane de frumusețe pentru că muncesc foarte mult„, a dezvăluit Iulia Albu pentru impact.ro.


Citește și: Cum arată sora lui Cabral.Artemis este director al unei fundații

Citește și: Cristian Boureanu a povestit cum a fost înșelat de prima soție, Irina, cu nașul de cununie: „M-a scos la o cafea chiar el, să-mi spună. Ce a zis despre Valentina Pelinel

Iulia Albu ține dietă, dar fuge de salate

Fosta concurentă de la „Dancing on Ice a dezvăluit că la înălțimea ei de 1,76 m are 60 de kilograme.

„Mănânc extrem de sănătos, dar am o dietă variată, nu îmi plac salatele. Nu consider că o persoană se poate alimenta sănătos doar mâncând salată și bând apă cu lămâie.


Mi se pare ridicol, mai ales pentru o persoană care face sport. Cel mai important lucru este că am grijă să beau foarte, foarte multă apă, spunea Iulia Albu acum ceva timp.

Iulia Albu face și mult sport, pe lângă dietă


„Fac sport în fiecare zi, de două ori pe săptămână fac Aerial silks, la Circul Metropolitan, de două ori pe săptămână merg la patinoar și în celelalte zile merg la sală sau să alerg. 

La Circul Metropolitan fac antrenament cu o acrobată de acolo, pur și simplu mă antrenez. M-am apucat de Aerial silks cu foarte puțin timp înainte de a începe proiectul <>‘, a povestit Iulia Albu. 

Vedeta spune că are inclusiv acasă aparate pe care le folosește, cum sunt greutățile. 

„Am alte activități și rutine pe care le fac de multe ori la 5.30 sau 6 dimineața, a mai dezvăluit Iulia Albu.