Ce dietă ține Gina Pistol, după naștere. Meniul zilnic, pentru fiecare masă

.

Gina Pistol a slăbit spectaculos după naștere și asta grație unui meniu bine pus la punct de nutriționist, datorită căruia iubita lui Smiley mănâncă sănătos și scapă totodată de kilogranele acumulate în timpul sarcinii. Pentru că fanii o întreabă constant care este dieta ei, Gina Pistol a dezvăluit meniul său de zi cu zi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Gina Pistol a devenit mămică în urmă cu patru luni și multe dintre kilogramele acumulate în sarcină s-au topit imediat după naștere. Însă, pentru a reveni la silueta de dinainte de a rămâne însărcinată, iubita lui Smiley urmează o dietă recomandată de nutriționist. Iar rezultatele se văd!


Astfel, potrivit meniului pentru o zi, postat pe Instagram, Gina Pistol se delectează la micul dejun cu o salată orientală, apoi se hidratează cu un ceai verde cu lămâie, după care mănâncă un fruct.

La masa de prânz, Gina poate opta pentru o porție de chifteluțe cu hrișcă și sos tzatziki și o porție mică de caise deshidratate. Iar la cină, Gina mănâncă ficăței de pui cu piure de legume și salată de vrază.


Cât se poate de sățios și gustos, dar mai ales sănătos pentru că Gina nu a fost niciodată adepta înfometării și a dietelor drastice!

Citește și: De ce nu mai pune Adelina Pestrițu poze cu fetița ei:Împreună cu Virgil am decis…

Citește și: Cum i-a catalogat Adelina Pestrițu pe foștii iubiți Liviu Vârciu și Speak.Neașteptat ce a spus despre Ștefania!

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei se căsătoresc din nou!Când are loc cununia civilă

Gina și Smiley și-au botezat recent fetița


Evenimentul a fost unul secret, doar în prezența prietenilor foarte apropiați și a familiei, iar cea care a dezvăluit că merge la botez a fost Andreea Bănică. În rest, totul s-a desfășurat într-o secretomanie totală!

‘În biserică am avut și cor, ne-am dorit foarte tare, a contat slujba religioasă foarte tare, ea a fost foarte cuminte, a țipat puțin când a băgat-o în apă.

Am avut puține emoții, dar nu a fost cu scufundare totală. Momentul meu preferat cu ea este când se trezește, deschide ochii, se uită la mine și râde. Ăsta e momentul meu preferat, după asta pot să plec liniștit în viață’, spunea recent Smiley, despre botezul micuței Josephine.


Gina Pistol are un ajutor de nădejde în persoana lui Smiley

Smiley este un tată extrem de fericit și foarte implicat în creșterea fiicei sale. O ajută pe Gina atât la schimbarea fetiței, cât și la legănat și ce alte activități mai implică un bebeluș de câteva luni.

‘Mă simt mai bucuros , fericit, motivat, mai responsabil și mai optimist de când sunt tată. Schimb scutece, legăn copilul, îi cânt, fac tot ce trebuie. Eu nu știu cântece de copii deloc și improvizez, mă trezesc cântând.


Acum e mult mai activă, se întoarce de pe o parte pe alta și e mai greu. Nu prea am avut probleme cu colicii. Suntem în etapa când îi cresc dinții. Nu mai prea doarme ziua, dar noaptea doarme. Și doarme toată noaptea singură în camera ei. E foarte liniștită, mi-e și frică să nu cobesc’, a spus Smiley în cadrul unei emisiuni TV.