Ce dietă ține Cristina Dorobanțu. Trucul prin care se menține în formă: „Acesta este secretul meu”

.

De-a lungul timpului, multă lume a fost curioasă să afle ce dietă ține Cristina Dorobanțu. De când a devenit cunoscută, vedeta de la Kanal D a reușit să stârnească multă invidie, dar și multe aprecieri pentru aspectul ei fizic. Nici nu e de mirare, având în vedere cât de bine arată. Pentru a le satisface curiozitatea fanilor, recent, șatena a dezvăluit trucul prin care se menține în formă!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


S-a aflat ce dietă ține Cristina Dorobanțu. Secretul a fost dezvăluit chiar de către celebra șatentă. Prezentatoarea TV, pe numele ei complet Cristina Mihaela Dorobanțu, arată senzațional. Nu doar că are un trup de zeiță, ci se laudă și cu un ten lipsit de imperfecțiuni. De curând, vedeta de la Kanal D a dat puțin „din casă’ și a dezvăluit trucul care o ajută să se mențină în formă.

Cristina Dorobanțu a recunoscut că e foarte atentă la felul în care arată și că muncește pentru a fi așa cum își dorește. Vedeta de la Kanal D vrea să fie mereu o prezență impecabilă, însă nu a luat niciodată măsuri drastice pentru a se menține în formă.


Citește și: Cum a ajuns Cristina Dorobanțu să prezinte Puterea Dragostei:'Când am aflat că mi se oferă șansa…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cristina Dorobanțu s-a operat la picior, după un control medical:„A fost ca un șoc. A trebuit în 10 minute să mă hotărăsc să-l operez’ / EXCLUSIV

Citește și: Cu ce se ocupă CRBL după ce a revenit în România. Adevăratul motiv pentru care s-a întors din Spania, împreună cu familia:'Trebuie să aranjez…'

Citește și: Jorge și Ramona Prodea au împlinit 9 ani de căsnicie:„Când alții ne bârfesc căsătoria, rămânem tot noi, eu și ea’


Ce dietă ține Cristina Dorobanțu

Potrivit spuselor ei, șatena nu face excese, nici când e vorba despre alimentație, dar nici despre sport. Cristina Dorobanțu a povestit că merge regulat la sală, că face sport de două ori pe săptămână și că are grijă să nu se ridică sătulă de la masă. Secretul ei este că mănâncă puțin și des.

„Fac sport de 2 ori pe săptămână, cât despre mâncat nu mă abțin de la absolut nimic, însă am grija să nu mă ridic de la masa sătulă; mănânc puțin și des, acesta este secretul meu’, a declarat Cristina Dorobanțu pentru kanald.ro.


„Nu m-am vopsit’

De-a lungul timpului, Cristina Dorobanțu a primit multe aprecieri și pentru părul ei. În ceea ce-i privește podoaba capilară, ea a povestit că nu s-a vopsit niciodată. Trebuie însă să-și tundă părul o dată la două luni, pentru că îl coafează aproape în fiecare zi.

„Nu m-am vopsit, folosesc un singur șampon din comerț. La o perioada destul de lunga de timp mai folosesc și masca de par.

Nu este pretențios parul meu, însă având în vedere că sunt nevoita să îl coafez aproape zilnic, trebuie să îl tund o data la doua luni’, a adăugat ea.


Cristina Dorobanțu, despre operațiile estetice

Cât despre operațiile estetice, Cristina Dorobanțu a susținut că nu vede nimic greșit în ele, atât timp cât sunt de bun simț și te fac să arăți și mai bine. Spune că ar încerca orice, însă dacă ar avea curaj și ar simți că e cazul.

„Aș încerca orice, daca aș avea curaj sau daca aș simți că este cazul să îmi fac o anumită intervenție!’, a explicat vedeta.


Cristina Dorobanțu, moment neplăcut în prima zi de la pupitrul știrilor Kanal D

Cristina Dorobanțu a avut parte de un moment neplăcut, cu doar 30 de secunde înainte de a intra în direct, în prima zi de la pupitrul știrilor Kanal D. I-a cerut să mai facă o probă, iar când a mers spre cameră, s-a împiedicat și a căzut.

A trebuit să se pună imediat pe picioare și să se comporte de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat, iar toate acestea sub privirile colegilor de echipă. Din fericire, totul s-a sfârșit cu bine și nimeni din fața televizorului nu și-a dat seama ce s-a întâmplat.


„În prima zi a jurnalului, mai aveam 30 de secunde până să încep jurnalul și m-a rugat producătorul să facem o probă, în sensul în care să merg către pupitru și să spun „Bună dimineața!. Am făcut lucrul acesta numai că m-am împiedicat. Am căzut, mi-au sărit pantofii, mi-a sărit microfonul și mai aveam 20 de secunde până intram în direct. În prima zi a jurnalului meu. Toată lumea din regie era șocată, au rămas muți.

Adunam pantofii de pe jos și am auzit-o pe una dintre doamnele de la camere care îmi spunea să-mi șterg pantalonii și apoi numărătoarea inversă în cască. Am intrat de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic. Toți erau șocați și spuneau că până la urmă a fost un semn bun, a povestit Cristina, acum ceva timp, pentru Ego.ro.

Sursă foto: Instagram