Ce dietă ține Cătălin Moroșanu pentru a scăpa rapid de kilogramele acumulate în vacanță

 Oana Pantazi
.

Deși este sportiv și obișnuit cu disciplina, Cătălin Moroșanu tot a căzut victimă plăcerilor vinovate și s-a îngrășat câteva kilograme bune în vacanță. Iată ce dietă ține acum pentru a scăpa rapid de greutatea excedentară!

Chiar dacă este greu de crezut, Cătălin Moroșanu are probleme cu kilogramele în plus! Invitat la emisiunea lui Cătălin Măruță, sportivul a recunoscut că, pe parcursul vacanței, s-a îngrășat câteva kilograme bune. A fost nevoie de doar șapte zile, pe care le-a petrecut alături de soția sa, Georgiana, în Turcia, pentru ca Moroșanu să scape hățurile cumpătării și să pună pe el câteva kilograme. cu siguranță, dacă au fost la un resort cu all-inclusive, este de înțeles cum de sportivul a reușit să acumuleze câteva kilograme într-o săptămână.

Cătălin Moroșanu s-a apucat de Intermittent fasting

Drept urmare, Cătălin a trecut la regim, alegând o dietă care necesită ceva voință (sportivul a ales varianta cea mai dură, dar acest regim îți permite, de fapt, să mănânci de mai multe ori pe zi, însă doar într-un anumit interval orar). Iată ce a declarat Cătălin în emisiune:

„M-am împlinit puțin așa. Am intrat acum la o dietă, se cheamă Intermittent fasting: Mănânci o singură dată pe zi, la oră fixă. E greu. Crede-mă că duc un răbzoi cu mine însumi de fiecare dată. La ora 15:00 mănânc. Trebuie să mă apuc iar să mă antrenez, să-mi intru iar în formă. Nu știu ce am pățit, după ce am ieșit din Fermă, mănânc orice prind'.

Nici nu este de mirare, deoarece, pe parcursul competiției Ferma, sportivul a slăbit 17 kilograme, iar cu siguranță după ce a ieșit a recuperat!

Catalin Morosanu și soția lui, GeorgianaCatalin Morosanu și soția lui, Georgiana

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton