Ce dietă ține Bursucu, după ce a slăbit 16 kilograme în timp record: „Așa ajung să arăt și eu ca un om normal. Mănânc...”

 Ifrim Georgiana
.

Ce dietă ține Bursucu, după ce a slăbit 16 kilograme în timp record. De-a lungul timpului, prezentatorul a susținut că a trecut prin fluctuații de greutate. După ce a renunțat la cariera de dansator, vedeta TV a ajuns să cântărească 140 de kilograme. Atunci, acesta s-a hotărât că e timpul pentru o schimbare și a slăbit zeci de kilograme într-un timp-record. Acum, acesta a spus cum reușește să se mențină la o greutate constantă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce dietă ține Bursucu, după ce a slăbit 16 kilograme în timp record. Este unul dintre cei mai îndrăgiți și apreciați prezentatori din România. Înainte de a lucra la TV, Bursucu a fost coregraf la emisiunea Dansez pentru tine, unde se ocupa de concurenți. Ulterior, acesta a intrat în lumea televiziunii, susținând că, în acea perioadă, s-a îngrășat 60 de kilograme în 6 luni. Acesta a decis să se lupte cu kilogramele în plus, așa că s-a apucat de sport și a făcut, zilnic, antrenamente. Acum, Bursucu a ajuns la greutatea dorită și a spus la ce trucuri apelează pentru a se menține în formă.

bursucu-2bursucu-2

Citește și: Câți bani câștigă Bursucu din job-ul de prezentator TV și de ce a ajuns să doarmă în mașină: „Asta e'

Citește și: Bursucu i-a transmis iubitei lui un mesaj surprinzător de ziua ei de naștere:”Nimeni și nimic nu este perfect”

Citește și: Cum arată iubita lui Cătălin Scărlătescu în costum de baie.S-a fotografiat la piscină

Citește și: Brigitte Pastramă, despre relația cu Ilie Năstase:”Am avut o căsnicie în trei. Mergeam cu fosta lui soție în concedii”

Ce dietă ține Bursucu, după ce a slăbit 16 kilograme în timp record

Bursucu a susținut că, pe durata verii, reușește să slăbească deoarece mănâncă mai puțin și mai sănătos. Din cauza temperaturilor crescute, pofta de mâncare a acestuia s-a diminuat considerabil în anotimpul cald.

„Daa, am o siluetă de invidiat. Această talie de viespe. Am perioade și perioade. Am perioade când mai pun pe mine, perioade când dau jos. De obicei vara slăbesc pentru că îmi este mult mai ușor să țin câte o dietă. Dietă e mult spus pentru că eu nu țin dietă. Vara îmi este mai ușor să mănânc mai light și mai puțin. Nu am poftă de mâncare pe temperaturile astea', a susținut Bursucu potrivit ego.ro.

„Mănânc o sigură dată pe zi'

Din cauza programului încărcat, prezentatorul TV reușește să mănânce o singură masă pe zi. Totodată, Bursucu a susținut că face mult sport.

„Fac și mai mult sport vara. Având în vedere că eu urăsc iarna din inimă, din suflet, cu toate că sunt născut iarna. Bine, sunt născut în „buza' primăverii, 27 februarie. Iarna nu prea fac sport, de ieșit la alergat nici atât. Plus acum dacă mă trezesc foarte devreme, mult mai devreme, de la 4 și jumătate, nici nu am poftă de mâncare dimineața. Așa că mănânc o sigură dată pe zi, atunci încerc să mănânc light și ajung să arăt și eu ca un om normal', a adăugat prezentatorul potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton