Ce dietă ține Andreea Mantea după ce s-a îngrășat 14 kilograme: "După rău vine bine"

 Dumba Gabriela
.

Andreea Mantea intră la dietă, după ce s-a îngrășat 14 kilograme! Andreea Mantea a fost foarte deranjată de zvonul că este însărcinată, bârfe care au pornit în online în urma unor fotografii recente, în care se poate observa că a acumulat câteva kilograme. Vedeta Kanal D a negat că este însărcinată și a hotărât să intre la dietă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Toată lumea este curioasă ce dietă ține Andreea Mantea după ce a dezvăluit că s-a îngrășat 14 kilograme. Bruneta este decisă să-și recapete silueta de altădată, pe când poza în revistele pentru bărbați și participa la Miss Playboy. Însă, Andreea Mantea nu are de gând să înceapă o dietă clasică și vrea să-și schimbe cu totul stilul de viață.

Andreea-Mantea-1-1Andreea-Mantea-1-1

„Am stat și m-am gândit.

Mi-am zis că trebuie să slăbesc neapărat, dar nu la modul acela dur cu diete și așa mai departe. Nu! Vreau să încep să am un stil de viață mai sănătos, cel puțin din punct de vedere al alimentației. Aici este o mare problemă(…) Trebuie să fac cumva și să îmi transform viața cu totul, să am un stil de viață sănătos, pentru că, din păcate, este vârsta.

Nu pot să mai fiu așa cum eram. Nu pot. Cei care mă cunosc știu că eu puteam să mănâc cinci cutii de pizza fără să se vadă. Eram foarte ok și eram invidiată atunci, ba chiar certată. Acum e altfel. Mă rog, amănunte!„, spune Andreea Mantea.

Ce dietă ține Andreea Mantea

Andreea Mantea a specificat ce anume va mânca în perioada următoare și la ce alimente va renunța, după ce a recunoscut că s-a îngrășat 14 kilograme.

Trebuie renunțat la zahăr, pâine, neapărat să introduc mai multe fibre pe care să le consum dimineața.(…) După rău vine bine! Am încercat să vă împărtășesc aceste gânduri ale mele și sper să ajung la 52 de kilograme, chiar 50 și să rămân acolo.

Am început deja de două zile să mănânc sănătos, să beau ceaiuri”, a explicat Andreea Mantea la InstaStory.

Citește și: Cum a aflat Andreea Mantea că unul dintre foștii ei iubiți era însurat:'Mi s-au înmuiat picioarele'

Citește și: De ce nu a mers Andreea Mantea la Poliție după ce a fost bătută de Cristi Mitrea:’M-au făcut să-l înțeleg’

Citește și: Nuami Dinescu, scrisoare emoționantă pentru Cristina Țopescu:'Iubirea ta nu a primit niciun sfert din cât merita'

De ce s-a îngrășat Andreea Mantea 14 kilograme într-un an

Recent, fanii au presupus că Andreea Mantea ar fi din nou însărcinată, însă ea a ținut să explice adevăratul motiv pentru care are burtică în ultimele fotografii postate pe Instagram. Bruneta a infirmat și spune că s-a îngrășat 14 kilograme într-un an.

Andreea Mantea a postat pe Instagram mai multe fotografii de la Revelion. Diva purta o rochie roșie, strâmtă, care îi scotea în evidență formele. Fanii și-au ridicat semne de întrebare și au crezut că vedeta este gravidă pentru a doua oară. Aceasta a explicat că doar s-a îngrășat 14 kilograme în anul 2021.

Andreea Mantea: E foarte rău! Foarte, foarte rău, nu e bine deloc! Nu zic 47, cum era pe vremurile bune, dar măcar 50 sau 52, dar nu 66! Am luat 14 kg într-un an…E foarte rău! Foarte, foarte rău, nu e bine deloc! Nu zic 47, cum era pe vremurile bune, dar măcar 50 sau 52, dar nu 66! Am luat 14 kg într-un an…

David: Păi, nu mai mânca.

Andreea Mantea: Pe bune? El este aici să îmi ridice moralul. Nici tu nu mai mânca! El vorbea…, a fost dialogul dintre Andreea și fiul ei.

Andreea Mantea, mesaj ce s-a spus că ar fi din nou însărcinată

Andreea Mantea susține că nu este însărcinată, ci că doar a luat câteva kilograme în plus. Cu atât mai mult, bruneta subliniază faptul că în ultimii doi ani s-a tot speculat că va aduce pe lume un copil, iar acest lucru pare să o deranjeze.

„Am aflat că sunt însărcinată, din nou. Din ziare, nu din urma unui test sau a vreunei analize. Problema e ca aflu din ziare ca sunt insarcinată de vreo doi ani.

Cumva am intrecut elefantul la gestație. Sunt însărcinată de vreo doi ani și nu mai nasc. Ce sarcină încăpățânată. Eu nu am voie să fiu grasă, Andreea Mantea este grasă, are butică, șunculiță, kilograme în plus, dar nu este însărcinată, a spus ea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton