Ce dietă ține Anca Țurcașiu, la 53 de ani, și ce vicii are: „Sunt foarte radicală din acest punct de vedere. Am eliminat...” / EXCLUSIV

.

Ce dietă ține Anca Țurcașiu, la aproape 53 de ani. Sunt aproape patru decenii de când cântă și ne încântă pe scena teatrului, pe micul și pe marele ecran, iar în tot acest timp Anca Țurcașiu s-a reinventat permanent, fiind una dintre cele mai fresh și carismatice prezențe din showbiz. O artistă care acceptă provocările cu zâmbetul pe buze, fie că e vorba despre proiectul „Te cunosc de undeva! (Antena 1), fie despre viața personală, pe care ne-a dezvăluit-o cu o sinceritate dezarmantă. Iată ce vicii are vedeta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Anca, nu ești prima dată între paginile revistei VIVA!, însă, de data asta, întâmplător sau nu, interviul va apărea în luna în care îți sărbătorești ziua de naștere. Poate elegant, între fete, ar fi fost să nu-ți menționez vârsta, dar asta mi se pare o convenție fără rost, dat fiind că tu arăți fabulos. Așadar, cum te simți la 53 de ani?

Mă simt fabulos la 53 de ani! Aproape că nu-mi vine să cred în ce formă maximă a corpului, a minții și a sufletului mă aflu. Cred că nicicând nu am fost mai bine!


Ce dietă ține Anca Țurcașiu, la 53 de ani

Mă pregăteam să revin la o temă recurentă, silueta ta… când am văzut un reel pe Facebook, în care dezvăluiai care era masa ta într-o zi: castravete, avocado și două ouă fierte… Hai să le explicăm cititorilor cât se muncește, de fapt, pentru un asemenea rezultat! Ce mănânci de obicei și ce nu consumi niciodată?


Da. Vizavi de siluetă – reel-ul acela l-am făcut într-un moment în care am vrut să dau jos trei kilograme și am reușit. Am mâncat foarte puțin, o singură dată pe zi. Acum nu mai fac asta. Am două sau trei mese pe zi, dar tot cu mare atenție. Folosesc combinații corecte de alimente: proteine plus legume. Proteine însemnând ouă sau pește.

Mănânc salate multe, mult verde în farfurie, fără ulei, fără grăsimi. Am eliminat lactatele, carnea, carbohidrații ca să păstrez o formă a corpului şi kilogramele pe care mi le doresc. Fac în fiecare zi o oră de sport pentru tonifiere musculară.


Pentru că interviul l-am făcut în proximitatea Paștelui, aș vrea să-mi spui exact ce mănânci tu de sărbători. Nu știu de ce, dar am impresia că o felie de cozonac sau una de pască este urmată de mult sport… Deci cum putem trece de perioadele marcate de excese alimentare fără prea multe daune?

De sărbători nu mănânc decât ouă fierte, atât. Cozonacul e singurul lux pe care mi-l permit: o felie de cozonac cu ou și cu muștar – asta era combinația pe care o aveam de fiecare dată de Paște… să simt că este altceva. Cum putem trece de perioadele marcate de excese alimentare fără prea multe daune? Să nu facem excese alimentare! Dacă ai disciplină, de ce să faci excese? La mine nu există așa ceva! E un mod de viață. Îmi pare rău că spun, dar sunt foarte radicală din acest punct de vedere.


Ce vicii are Anca Țurcașiu

Vicii nu ai? Îmi amintesc că te-am văzut într-o poză pe Instagram cu o țigară în mână și paharul de vin alături… sau era doar de dragul artei? Care sunt plăcerile tale?


Ba da, am vicii, am mai spus asta. Am fost fumătoare toată viața, deci nu sunt perfectă. Ar trebui să elimin asta, știu. Un pahar cu vin roșu sec, din când în când, se adaugă la plăcerile mele nevinovate. (zâmbește)

Ce le pregătești fanilor tăi pentru restul anului? Și cu ce ți-ar plăcea să fii tu surprinsă?

Sunt foarte fericită pentru proiectul „Te cunosc de undeva!. Mă bucur mult că fac parte din el împreună cu Jean Gavril, am spectacolele în care joc – comediile, musicalul „Mamma Mia… Mi-ar plăcea să fiu surprinsă cu un rol frumos, important, într-un serial de televiziune. Și mi-ar mai plăcea să fiu surprinsă de marea iubire a vieții mele!


CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE MAI! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Instagram, Facebook, PR