Ce dietă țin Jorge și soția lui, Ramona Prodea. Au un regim alimentar strict: „Sunt mai mult de 10 ani de când...”

.

Ce dietă țin Jorge și soția lui Cei doi trăiesc o poveste de dragoste de peste 10 ani și au împreună împreună un băiețel. Aceștia se află în concediu în Mamaia și au postat câteva fotografii de pe plajă. Amândoi se află într-o formă de zile mari și au dezvăluit ce alimente consumă zi de zi și cum au integrat mișcarea fizică în viața lor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Artistul și soția sa sunt căsătoriți din 2013. În ciuda diferenței de vârstă de aproape 10 ani, Jorje și Ramona Prodea au întemeiat o familie frumoasă și fericită. Într-un interviu recent, cântărețul a mărturisit că anul 2022 este unul important pentru ei și că și-au propus să petreacă mai mult timp împreună și să meargă în cât mai multe vacanțe. Amândoi sunt părinți dedicați și se implică, în mod egal, în creșterea fiului lor, David. Recent, aceștia au mărturisit că fac echipă bună și în sala de fitness și au o alimentație bine pusă la punct.


Artistul a vorbit despre antrenamentele săptămânale pe care le face împreună cu soția și despre meniul lor zilnic. Iată cum se mențin Jorge și Ramona Prodea în formă!

Citește și: Cum arată fiica lui Jorge.Ce probleme a avut artistul când Karina se mutase în America: „Depresie’

Citește și: Jorge a fost „jefuit’ în Republica Dominicană.A rămas fără 16.000 de lei pe card


Citește și: Ce intervenții estetice și-a mai făcut Bianca Drăgușanu recent:'Mie îmi place să am gura mare'

Citește și: Axinte de la Vacanța Mare, scandalizat de prețurile din Mamaia:„Șampania era 2000 de euro’

Ce dietă țin Jorge și soția lui

Jorje a mărturisit că el și soția sa au un program de antrenamente foarte organizat. De asemenea, Ramona Prodea a apelat la ajutorul unui nutriționist care o ajută să aibă o alimentație cât mai sănătoasă și echilibrată.


„Avem un program foarte bine stabilit cu antrenorul, avem cam 3 sau 4 antrenamente pe săptămâna. Eu mai merg și la fotbal, o dată pe săptămână și Ramo are o nutriționistă cu care lucrează în fiecare zi. Nu exagerez! În fiecare zi, trimite poză dimineața, la prânz și seară, cu ce mănâncă. Îi spune, vezi că ai mâncat nu știu ce, mâine trebuie să faci așa,  înlocuiește nu știu ce cu nu știu cum. Și asta face de un an și ceva!’, a declarat Jorje, potrivit click.ro.


„Nu mâncăm prostii’

Artistul a mărturisit că urmează un regim alimentar strict, astfel încât, de 10 ani, nu a mai consumat produse din categoria „fast food’. Mai mult decât, cei doi parteneri mânâncă doar la anumite ore, susținând că alimentația joacă un rol poate chiar mai important decât mișcarea fizică.

„Uneori când nu prea avem timp să petrecem împreună, uneori mai merg cu ea,  așa, o dată pe săptămână la sală, pe ora ei, ca să facem amândoi. Meniul meu este mereu plin de proteine și de salate, pește, nu mâncăm prostii.


Noi nu mâncăm junk food! Sunt mai mult de 10 ani de zile de când nu am mai mâncat la fast food. Suntem atenți la ce ore mâncăm, să nu depășim anumite ore, facem mișcare, cam asta e. Suntem atenți la ce mâncăm, că de fapt, abdomenul ți-l faci la bucătărie. Acolo e secretul. Poți să faci sportul de pe lume’, a adăugat acesta, potrivit sursei citate.


„Ne menținem într-o marjă de 3 kilograme’

Jorje și soția lui încearcă să râmână la o greutate constantă și și-au propus să se mențină într-o marjă de trei kilograme.

„Planul nostru este pe termen lung să ne menținem la greutate constantă cât mai aproape de ceea ce ne face pe noi să  ne simțim cel mai bine. Bineînțeles că mai fluctuează greutatea în timpul anului. Că doar de Crăciun și de zilele noastre de naștere normal că mâncăm și atunci și în vacanțe all inclusive dar ne menținem pe linia de plutire într-o marjă de 3 kilograme’, a conchis acesta.

Sursa foto: Facebook & Instagram