Ce destinație din Grecia recomandă Iuliana Tudor: „Vă va împlini orice dorință ascunsă”

.

Ce destinație de vacanță recomandă Iuliana Tudor. Vedeta de la TVR a fost, recent, în vacanță în Grecia, susținând că este una dintre destinațiile sale preferate. Plăcut surprinsă de ce a văzut, prezentatoarea a venit și cu o recomandare pentru turiștii români. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Iuliana Tudor are o carieră de peste două decenii în televiziune. Din 1999, aceasta lucrează în Televiziunea Română (TVR) și a ajuns la un record personal, atunci când a transmis în direct opt ore. Pentru a face performanță, prezentatoarea a renunțat, în primii ani de carieră, la prieteni, familie și timpul petrecut cu partenerul de viață. Deși are un program încărcat, aceasta și-a rezervat câteva zile pentru relaxare și a fost în vacanță, alături de soțul ei și fiul lor. Iuliana Tudor a mărturisit că sejurul a fost mai scurt decât și-ar fi dorit, însă a profitat din plin de momentele petrecute cu familia sa.


Ce destinație de vacanță recomandă Iuliana Tudor. Ajunsă în Grecia, prezentatoarea a descoperit o plajă superbă, despre care puțini turiști au auzit.

Citește și: Cum l-a cunoscut Iuliana Tudor de la TVR pe soțul său, în urmă cu 26 de ani:„Mă întreabă lumea cum de rezistă relația’

Citește și: LIVE. Iuliana Tudor arată senzațional la 42 de ani.Ce DIETĂ ține vedeta TVR și ce trucuri are pentru a fi în formă


Citește și: Claudia Pătrășcanu, acuzații dure la adresa părinților lui Gabi Bădălău:„Și eu, și copiii suferim enorm. Am insistat plângând să…’

Citește și: Ce reacție a avut Tavi Clonda când Gabriela Cristea a sugerat că și-ar dori opt copii:„Aș mânia pe Dumnezeu să spun că e greu’

Ce destinație din Grecia recomandă Iuliana Tudor

Iuliana Tudor a susținut că Grecia este una dintre destinațiile de care s-a îndrăgostit. Acolo, prezentatoarea se poate bucura de soare, liniște și clipe de relaxare. Aceasta a susținut că a descoperit o zonă a litoralului grecesc pe care o frecventează de câțiva ani.


„Vacanța din acest an a fost mai scurtă decât îmi doream. Practic, am avut doar două săptămâni, puse cap la cap. Asta și din cauza agendei mele profesionale, care îmi impune ca în luna august să fiu prezentă la câteva manifestări publice.

Dar nu ai dreptul să te plângi atunci când îți place ceea ce faci! Plus că voi mai profita de câteva weekenduri libere. Am ales din nou o zonă a litoralul grecesc de care ne-am atașat de ceva ani. Iubim zona fiindcă mereu ne-a răsfățat cu de toate. Și soare, și apă pe gustul nostru, și liniște. Practic, acolo nu ai cum să nu te relaxezi. Nu am avut timp și ochi decât pentru băi, de soare sau în mare, și joacă!’, a povestit ea, pentru Playtech.ro.


„S-a întâmplat să nu ne întâlnim cu niciun român’

Prezentatoarea de la TVR a susținut că a descoperit o plajă specială și le-a recomandat turiștilor români care ajung în Grecia să viziteze acest loc. Aceasta a fost surprinsă de faptul că zona respectivă nu este deloc populară, deși are „o magie unică’.


„Ei bine, pe Brațul Kassandrei, la începutul lunii iulie când am vizitat noi regiunea, s-a întâmplat, nu știu cum, să nu ne întâlnim cu niciun român. Nu că am avea probleme cu asta! Ba chiar ne-am mirat, cunoscută fiind relația aparte pe care românii o au cu Grecia.

Recomand regiunea tuturor! Dacă vă doriți ceva special, cu o magie unică, mai retrasă, dar la fel de splendidă ca multe altele, atunci Kassandra vă va împlini orice dorință ascunsă aveți. Pe cuvânt!’, a mai spus vedeta, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook