Ce decizie neașteptată ia Cătălin Scărlătescu la Chefi la Cuțite: „O să-l bombardez din toate pozițiile”

.

Ce decizie neașteptată ia Cătălin Scărlătescu la Chefi la cuțite. Ediția din această seară a show-ului culinar vine cu noi surprize pentru concurenți și telespectatori. Chef Cătălin Scărlătescu își schimbă strategia înaintea unei probe importante și reușește să creeze tensiune în rândul competitorilor. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


În ediția de luni a emisiunii, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au refuzat să mănânce din farfuria lui Cătălin Scărlătescu. Aceștia s-ar fi arătat deranjați de comportamentul colegului lor, motiv pentru care nu au vrut să guste din rețeta sa. În ediția difuzată în acestă seară, Cătălin Scărlătescu hotărăște să folosească premiul surpriză câștigat la jocurile din culise, declarându-le război celorlalți competitori.

Ce decizie neașteptată ia Cătălin Scărlătescu la Chefi la cuțite. Edițiile anterioare ale show-ului culinar au fost marcate de tensiuni între cei trei jurați. Aceștia și-au adresat replici acide în timpul degustării preparatelor și chiar au părăsit platoul din cauza neînțelegerilor.


Citește și: Sorin Ilieș, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea, a fost eliminat de la Chefi la cuțite:„Nu e un secret ca nu mă pot obișnui cu…’

Citește și: Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au refuzat să mănânce din farfuria lui Cătălin Scărlătescu la Chefi la cuțite:'Exagerează foarte mult…'

Citește și: Cătălin Măruță trebuie să se opereze la picior. Ce problemă de sănătate are:„Am și vorbit cu doctorul, e…’

Citește și: Ce spune Daniela Crudu despre sexul bebelușului:„Eu cred că este băiat, așa simt’


Ce decizie neașteptată ia Cătălin Scărlătescu la Chefi la cuțite

În ediția ce va fi difuzată în această seară, Cătălin Scărlătescu ia decizia de a deschide premiul surpriză câștigat de el la jocurile din culise, reușind să crească pulsurile celorlalți doi Chefi și tuturor competitorilor.

Hotărârea lui de a deschide bomba îi va ține pe toți cu sufletul la gură, într-o competiție în care lucrurile devin din ce în ce mai grele: „I-am dat o dedicație lui Bontea, bomba e a lui, o să-l bombardez din toate pozițiile’.


Un avertisment care pleacă spre cel mai afectat dintre Chefi, după pierderea neașteptată a lui Sorin Ilieș: „Pe mine m-a dat complet peste cap’.

Echipa lui Sorin Bontea, destabilizată de plecarea lui Sorin Ilieș

Sorin Ilieș, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea, a fost eliminat de la Chefi la cuțite. Cei trei jurați au fost impresionați de talentul culinat al acestuia și i-au oferit toate cele trei cuțite de aur. În ultimul battle, acesta a obșinut cel mai mic punctaj și a fost nevoit să părăsească competiția.


„Cred că plecarea lui Sorin a destabilizat echipa, pentru că el ne aducea cumva împreună’, a declarat Andrei Mihalcea, concurentul lui Bontea.

„Plecarea cuțitului de aur a avut un impact mare pentru noi’, a adăugat Arminia Grad, din aceeași echipă.

De cealaltă parte, Chef Dumitrescu pornește încrezător în lupta culinară: „Intrăm în battle-ul 5 cu gândul de-a câștiga’.


Sorin Ilieș: „Nu e un secret ca nu mă pot obișnui cu acele camere’

Sorin Ilieș a fost uimit să afle că a obținut cel mai mic punctaj și că va fi eliminat. Pe rețelele de socializare, acesta a scris și un mesaj pentru cei care l-au susținut în timpul emisiunii, aducând în discuție și motivele pentru care a obținut numai 4 puncte.

„Mi s-au oferit 3 cuțite de aur în ziua 4 de filmări. Am vrut să fac parte din echipa @chef.sorinbontea.official! 4 puncte. În ziua battle, coincidență sau nu?? Nu e un secret ca nu mă pot obișnui cu acele camere de vederi. Aș fi preferat să gătesc în battle carnea aleasă de mine… Nu iepure! Multumesc sustinatorilor! Succes mare concureților rămași!‘, a scris acesta pe Instagram.

Sursa foto: Facebook