Ce copil frumos are Simona Hapciuc de la Survivor. A fost părăsită când a rămas însărcinată

 Laciu Andreea
.

Mulți au rămas impresionați când au văzut ce copil frumos are Simona Hapciuc de la Survivor. Puțini bănuiesc însă și ce durere se ascunde în spatele zâmbetului ei. Din păcate, concurenta din echipa Faimoșilor a fost părăsită de tată lui Dimitrie la scurt timp după ce a aflat că este însărcinată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Printre concurentele de la Survivor se numără și mai multe mămici. Simona Hapciuc, în vârstă de 30 de ani, a intrat în atenția publicului cu rolul personajului Nuți din serialul Trăsniții. De asemenea, a mai cochetat cu televiziunea, participând la concursul Cea mai sexy mămică' de la „Neatza cu Răzvan şi Dani'.

Cu toate că nu știe să înoate bine, a atras toate privirile la Survivor, cu bustul ei absolut impresionant. Este o luptătoare adevărată, pentru că a reușit să treacă peste multe obstacole în viață. A reușit să slăbească 26 de kilograme, a devenit instructor de fitness, iar atunci când partenerul de viață a părăsit-o, în timp ce era însărcinată, și-a crescut singură fiul.

simona-survivor-1simona-survivor-1

Ce copil frumos are Simona Hapciuc de la Survivor

Să fiu o supravieţuitoare nu a fost niciodată o opţiune pentru mine, ci o obligaţie de a mă ridica singură din toate mizeriile în care am fost lăsată. De la a dormi pe străzi şi a sta nemâncată cu zilele, până la a-mi forma un caracter complex, am reuşit să le fac pe toate, iar participarea la «Survivor România» este un test final, prin care voi aduce rezistenţa mea fizică şi psihică la cel mai înalt nivel pentru a-mi dovedi în primul rând mie că pot orice', a spus Simona Hapciuc, despre participarea la emisiunea de la Kanal D.

Citește și: Cătălin Moroșanu, scos din sărite de Alexandra Stan, la Survivor:”Femeie, vrei să mori?”

Citește și: Oana Roman, reacție neașteptată la 3 săptămâni de la despărțirea de Marius Elisei:„Dacă mai primesc…'

Citește și: Cine este Costi Ioniță, de la Survivor:„E momentul să fac armata'

Citește și: Secretarul de stat Raed Arafat s-a vaccinat anti-COVID-19:'Este un gest de normalitate'

Dimitrie are 3 ani. Tatăl lui Dimitrie a hotărât să dispară când a aflat de sarcină. Am rămas o mamă singură din toate punctele de vedere. Nu mai am părinţi, iar fraţii mei sunt în străinătate. Am dus-o dintr-o luptă în alta. M-am luptat cu depresia după naştere, fac terapie şi acum, pentru că încă mă lupt cu demonii.

Dar am o legătură specială cu copilul meu, Dimitrie merge cu mine la sală, în oraş, la filmări, peste tot. Îmi va fi foarte greu fără el, nu ştiu cum voi reuşi să dorm, pentru că doarme în fiecare seară cu capul pe pieptul meu. Singura mea slăbiciune e Dimitrie şi îmi va fi dificil să fiu departe de el. De când s-a născut am fost despărţiţi doar câteva zile', a mai declarat Simona, pentru click.ro

Cine este Simona Hapciuc de la Survivor

Simona Hapciuc a spus „da' provocării de a merge în jungla din Republica Dominicană și se va alătura echipei Faimoșilor. Competiția va începe sâmbătă, 9 ianuarie, de la ora 20:00, pe Kanal D. Show-ul va fi difuzat cinci zile pe săptamâna: în fiecare miercuri si joi, de la 22:30, și de vineri până duminică, de la ora 20:00.

Simona Hapciuc este actriță, vedeta de televiziune și antrenoare de fitness. A practicat nu mai puțin de 12 ani kickboxing și are multă experiență în industria sănătății și fitness-ului.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton