Ce cadou a primit Florica Boboi, câștigătoarea Chefi la cuțite, de la soțul ei, de ziua de naștere: „Vă spun cu lacrimi în ochi, încă nu îmi vine a crede”

 Ifrim Georgiana
.

Ce cadou a primit Florica Boboi, câștigătoarea Chefi la cuțite, de la soțul ei, de ziua de naștere. Florica Boboi, câștigătoarea „Chefi la cuțite', și-a sărbătorit ziua de naștere. Câștigătoarea celui de-al zecelea sezon al emisiunii culinare și-a sărbătorit, recent, ziua de naștere și a postat mai multe imagini pe rețelele de scoalizare. Aceasta a avut parte de câteva cadouri impresionante și a fost luată prin surprindere și de colegii de la „Chefi la cuțite'. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce cadou a primit Florica Boboi, câștigătoarea Chefi la cuțite, de la soțul ei, de ziua de naștere. Florica Boboi este câștigătoarea celui de-al zecelea sezon al emisiunii „Chefi la cuțite'. Aceasta a intrat în posesia premiului în valoare de 30.000 de euro, ca urmare a punctajului obținut în marea finală. După încheierea emisiunii, aceasta a declarat că își propune să deschidă o sală de evenimente cu banii câștigați. În urmă cu o zi, fosta concurentă de la show-ul culinar și-a sărbătorit ziua de naștere și a avut parte de un cadou impresionant. Aceasta a postat o fotografie pe rețelele de socializare, în dreptul căreia a scris un mesaj referitor la realizările din ultimul an.

flo10flo10

Florica Boboi, câștigătoarea „Chefi la cuțite', și-a sărbătorit ziua de naștere. Cu ocazia acestei zile speciale, Florica a organizat o petrecere pe cinste și i-a avut alături pe colegii cu care a colaborat în emisiunea culinară. Aceștia au surprins-o încă de la primele ore ale dimineții cu un cadou inedit.

Citește și: Marlena Botezatu a răbufnit după ce Florica Baboi a câștigat Chefi la Cuțite:”O pavlova care nici nu arată bine”

Citește și: Ce spune Sorin Bontea despre Florica Baboi, câștigătoarea Chefi la Cuțite 2022:„Este o lecție. Să mergi mai departe chiar dacă…'

Citește și: De ce nu mai vorbește Cătălin Zmărăndescu cu cei doi copii din prima căsătorie:„A avut șanse să vină să se împace cu mine'

Citește și: Ștefania de la Casa Iubirii are un nou iubit. Cum se înțelege cu părinții lui:'Am fost primită cu brațele deschise'

Ce cadou a primit Florica Boboi, câștigătoarea Chefi la cuțite, de la soțul ei, de ziua de naștere

Pe contul său de Instagram, Florica Boboi a postat o imagine în care ține în brațe un buchet imens de flori. Aceasta se află în dreptul unui bolid cu fundă roșie, fiind cadoul pe care l-a primit cu ocazia zilei sale de naștere. Aceasta le-a transmis un mesaj celor care au susținut-o pe parcursul show-ului culinar.

„Anul ăsta, am avut de cele mai frumoase lucruri. Se pare că Dumnezeu nu rămâne dator nimănui….Am muncit mult, încă muncesc cu transpirație și se pare că satisfacțiile vin. Dumnezeu mă iubește, vă spun cu lacrimi în ochi, pentru că încă nu îmi vine a crede tot ce mi se întâmplă.

Lacrimile mele au ajuns unde a trebuit, pe lângă că familia mea s-a mărit cu colegi de la sezonul 10. Mulțumesc tututor care mă iubiți și vă dau un mic sfat: LUCRAȚI PENTRU VISELE VOASTRE și, când nu mai puteți, tot mai puteți un pic. Uitați aici dovada, la mine. Luați-mă ca exemplu. Unde am fost și unde am ajuns. Mulțumesc soțului meu pentru tot!', a scris aceasta pe pagina sa de Instagram.

Câștigătoarea a fost surprinsă de colegii de la „Chefi la cuțite'

La petrecerea ei aniversară, Florica Boboi i-a invitat și pe colegii de la „Chefi la cuțite'. Aceștia i-au oferit un tablou în care apar imagini cu cele mai importante momente din cadrul competiției. Câștigătoarea a postat imaginea pe internet, alături de un mesaj de mulțumire.

„Doamne, ce surpriză am avut în seara asta. Asta era cadoul. Un superb tablou', a scris Florica Baboi, atunci când a publicat imaginea pe InstaStory.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton