Ce cadou inedit îi pregătește Culiță Sterp fiului său, de ziua lui. Milan e actor la nici măcar 1 an: "Să știe că tati a făcut..."

.

Culiță Sterp îi pregătește un cadou inedit fiului său, de ziua lui de naștere. Micuțul Milan va împlini 1 an pe data de 17 iunie, iar, cu această ocazie, cântărețul s-a gândit să-i ofere în dar ceva cu totul și cu totul special. Vă vom dezvălui în continuare despre ce este vorba mai exact, însă până atunci vă dăm un indiciu: băiețelul artistului a devenit deja actor!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!


Culiță Sterp îi pregătește un cadou inedit fiului său, de ziua lui de naștere. Milan va împlini 1 an luna aceasta, pe data de 17 iunie, eveniment așteptat cu nerăbdare de toată familia lui. Iar cum o astfel de ocazie nu avea cum să treacă oricum, tatăl lui s-a gândit să-i facă un dar deosebit. Odată cu ideea artistului, băiețelului lui a devenit actor!

După cum probabil v-ați dat seama, Culiță Sterp îi pregătește o melodie specială fiului său, Milan, iar micuțul a luat parte la filmări, fiind chiar el protagonistul. Artistului i-a venit această idee din dorința ca darul său să-i rămână băiețelului în amintire și peste ani.


Citește și: Drama lui Beni, copilul de suflet al lui Culiță Sterp:'Nu am văzut pe nimeni să mă ia în brațe'

Citește și: Cât a plătit Culiță Sterp pentru botezul fiului.Tzancă Uraganu și Theo Rose au primit o avere, ca să cânte

Citește și: Alex Delea, primele declarații după ce a câștigat Survivor 2022:„Toate visele mi s-au îndeplinit aici’

Citește și: Sore s-a despărțit de tatăl fetiței sale după o relație de 8 ani:'Mircea și cu mine nu mai formăm un cuplu'


Ce cadou inedit îi pregătește Culiță Sterp fiului său, de ziua lui de naștere

Noua piesă a lui Culiță Sterp, ce-l are ca protagonist pe fiul lui, va fi lansată pe data de 17 iunie, de ziua micuțului. Recent, telespectatorii au putut vedea câteva secvențe din videoclip, deoarece, în cadrul emisiunii Teo Show, au fost prezentate câteva imagini de la filmări. În acestea, băiatul cântărețului apare foarte entuziasmat și plin de energie.

„Suntem la filmare, la videoclipul micuțului Milan. O să facă un an pe data de 17 iunie și atunci vrem să lansăm videoclipul, până atunci, de ziua lui, să-i facem un cadou frumos și când crește mare să știe ca tati a făcut o melodie’, a spus Culiță Sterp în cadrul unui vlog.


Culiță Sterp, botez de poveste pentru băiețelul lui

Culiță Sterp e în culmea fericirii de când în viața lui a apărut partenera lui, Daniela Iliescu. Aceștia au împreună un băiețel superb, pe nume Milan, ce a devenit centrul Universului lor. Anul trecut, în luna octombrie, aceștia i-au organizat micuțului un botez de poveste, la care au luat parte nume mari din showbiz.


Culiță Sterp și-a botezat fiul pe data de 21 octombrie 2021. Printre persoanele invitate la eveniment au fost Irisha, Sorin Pușcaș, Andrei Ciobanu, Cucu, dar și Ștefan Ciuculescu.

Atmosfera a fost întreținută atunci de Theo Rose și Bogdan de la Ploiești, care au oferit un spectacol pe măsură. Artistul și invitații săi s-au distrat pe cinste până în zori.

Sursă foto: Instagram, Captură video