Ce cadou neașteptat a primit Viviana Sposub de la George Burcea, de ziua ei: „Este inedit”

.

Ce cadou neașteptat a primit Viviana Sposub de la George Burcea. De mai bine de doi, actorul și prezentatoarea de la Kanal D formează un cuplu solid și au planuri serioase de viitor. Cei doi s-au cunoscut la Ferma, acolo unde s-a aprins flacăra dintre ei. Deși puțini le dădeau șanse de reușită, aceștia au demonstrat că sentimentele lor sunt puternice . Pe 21 iunie, Viviana Sposub și a primit cel mai neașteptat cadou din partea iubitului său. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Viviana Sposub și George Burcea formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Atunci când s-au cunoscut, actorul se afla în plin proces de divorț, așa că mulți au fost sceptici în privința șanselor lor. Acum, cei doi își fac planuri de căsătorie și se gândesc să-și întemeieze o familie mare. În urmă cu puțin timp, Viviana Sposub a împlinit vârsta de 25 de ani și se bucură de o carieră de succes. Mai mult decât atât, aceasta are alături un partener care o încurajează să-și urmeze pasiunile și cu care se vede împreună pentru totdeauna.


Ce cadou neașteptat a primit Viviana Sposub de la George Burcea. Cu ocazia zilei sale de naștere, actorul a hotârăt să-i ofere un cadou original. Prezentatoarea a rămas surprins plăcută, susținând că nu a mai primit niciodată așa ceva.

Citește și: Viviana Sposub își dorește copii cu George Burcea:„De când văd cum e viața de părinte și petrec timp cu cele mici…’


Citește și: George Burcea, victorie în dosarul drogurilor.Ce a hotărât instanța

Citește și: Soția lui Volodimir Zelenski a apărut, în plin război, pe coperta Vogue:„Aș vrea să vedeți fiecare ucrainean aici, în locul meu’

Citește și: Smiley a împlinit 39 de ani!Cum l-a surprins Gina Pistol la miezul nopții: „Te iubesc'

 Ce cadou a primit Viviana Sposub de la George Burcea

Prezentatoarea de la „Dimineața cu noi’ a spus ce cadou a primit din partea lui George Burcea, cu ocazia zilei sale de naștere. Pentru că a împlinit 25 de ani, actorul s-a gândit să-i ofere iubitei sale un cadou cu totul „inedit’.


„Știți ce mi-a luat cadou de ziua mea? Am împlinit 25 de ani și a venit acasă cu 25 de trandafiri și cu 25 de perechi de chiloți. Mi-am luat niște chiloți atât de frumoși, în diferite culori, cu slipici, cu danteluță, de la celebrul brand de lenjerie intimă. Este inedit. Nu am primit în viața mea așa ceva’, a declarat Viviana pentru EGO.ro.

George Burcea a explicat de ce a ales acest cadou

Actorul a explicat că nu a vrut să-i ofere partenerei sale un cadou la care să se fi așteptat. Acesta a spus că obișnuiește să ofere daruri cu „schepsis’, de aceea a evitat să-i cumpere Vivianei Sposub un telefon sau un laptop.


„De obicei când este ziua unui om, acel om se așteaptă să îi iei un telefon sau un laptop. La mine este cu schepsis. Nu am vrut să îi iau telefon’, a susținut George Burcea.

„Eu sunt o femeie independentă, muncesc, mă trezesc în fiecare zi la ora 4:00, cu siguranță că un telefon îmi permit să-mi iau. Doar că eu vreau acum să-mi iau mașină’, a continuat Viviana Sposub.


Cum se înțeleg cei doi după doi ani de relație

Goerge Burcea a vorbit despre felul în care a evoluat relația sa cu Viviana Sposub în cei doi ani de când sunt împreună. Acesta a susținut că s-au încurajat reciproc, astfel încât amândoi se află în plină ascensiune pe plan profesional.

„În momentul în care ne-am întâlnit, acum doi ani de zile, într-o emisiune TV, cred că de atunci ne-am dat încredere reciprocă. Ea mi-a dat foarte mare încredere în mine pe parcursul acelei emisiuni și eu ei, astfel încât ea a stat până în finală. Chestia este că ne-am găsit. Două suflete într-un punct puțin sensibil care am putut să le unim’, a declarat George Burcea, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook