Ce cadou i-a făcut Niculina Stoican lui Nicolae Botgros. Artista l-a luat total prin surprindere: „Am crezut că mă lasă picioarele de emoție, mai ales când am văzut reacția lui” / EXCLUSIV

.

Niculina Stoican ne-a dezvăluit ce cadou i-a făcut colegului ei de breaslă, Nicolae Botgros. Niculina Stoican l-a surprins pe Nicolae Botgros cu un dar inedit la unul dintre spectacolele de gală organizate în luna martie, pentru frumoasa vârstă 70 de ani pe care acesta a împlinit-o în ianuarie. Cântăreața de muzică populară i-a dăruit o paporniță din care nu lipsea nici zaibărul oltenesc. Dar cadoul care l-a emoționat pe artist cel mai mult a fost altul. Iată despre ce e vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Ce cadou i-a făcut Niculina Stoican lui Nicolae Botgros. Niculina Stoican l-a surprins pe Nicolae Botgros cu un cadou special, din Oltenia. Pe lângă zaibărul oltenesc, în papornița pe care i-a dat-o vedeta pe scena de la Chișinău reputatului dirijor se afla și o hartă specială a României. Într-un interviu pentru viva.ro, solista a povestit cum a reacționat Nicolae Botgros la surpriza cântăreței.

Citește și: Ce tatuaj și-a făcut Niculina Stoican la ochi, acum 20 de ani, și ce trucuri de frumusețe are: „Îl am de când a apărut prima dată în România’ / EXCLUSIV


Citește și: Niculina Stoican, mesaj despre Petrică Mîțu Stoian de ziua ei de naștere: „Îmi va lipsi toată viața’

Citește și: Nicolae Botgros plânge și acum pierderea soției sale, Lidia Bejenaru. Dezvăluiri din timpul căsniciei: „Ea nu mă lăsa nici să tai pâinea’

Citește și: În ziua nunții sale, fiul lui Nicolae Botgros a mers la mormântul mamei. Imagini emoționante

Ce cadou i-a făcut Niculina Stoican lui Nicolae Botgros

De curând, Niculina Stoican a luat parte la unul dintre cele trei spectacole omagiale organizate la Chișinău, la aniversarea lui Nicolae Botgros. Îndrăgita interpretă de muzică populară i-a făcut un dar special artistului, care l-a emoționat foarte mult.


„Am ieșit în scenă și i-am dus din partea noastră, a instituției și a Primăriței noastre, doamna Olguța Vasilescu, un dar. Am avut pachet aniversar, pentru că noi, anul trecut, am împlinit 30 de ani. Și eu, în pachetul acela aniversar, am avut ceva aparte. Am făcut o hartă a României și am delimitat Oltenia și am scris: ‘Craiova 30 de ani de Ansamblul Maria Tănase’.


În pachetul acela era zaibărul oltenesc… Era o paporniță, un vinil și harta aceasta. Eu am scos harta. Și când i-am dăruit pachetul pe scenă și am ținut eu discursul, i-am dat și harta maestrului Botgros. Am crezut că mă lasă picioarele de emoție, mai ales când am văzut reacția lui’, a declarat Niculina Stoican, pentru viva.ro.

Niculina Stoican: „Eu am știut că va reacționa așa’

Niculina Stoican a fost extrem de impresionată de reacția lui Nicolae Botgros, atunci când i-a dăruit și o hartă a României, odată cu pachetul aniversar al Ansamblului folcloric pe care îl conduce în Craiova. Spune ea, deși dirijorul a primit și alte diplome omagiale, numai după cadoul primit din partea artistei, acesta a ținut un discurs.


„I-au mai dat și alții tot felul de diplome omagiale. Nu a ținut discurs la niciunul dintre ei. La mine a fost altceva. Eu am știut că va reacționa așa. Și a ținut un discurs și a spus: ‘Să știe toată lumea că eu nu am bătut toba’. Adică toba este un instrument de sine stătător, mai ales pentru parte de Moldova, și mă refer la Moldova noastră. ‘Nu am bătut toba niciodată rusește, în ucraineană sau în orice altă limbă, decât românește. Să țineți minte și să nu uitați niciodată: Orchestra Lăutarii cântă românește!’.


Asta a spus Nicolae Botgros la spectacol. Mie nu mi-a rămas din spectacolul acesta decât acest episod cu Nicolae Botgros. Pentru harta aceea, pe care i-am dat-o eu!’, a povestit pentru viva.ro, Niculina Stoican.

Nicolae Botgros și-a pierdut soția în anul 2021

Cunoscutul dirijor recunoaște că anul 2021 a fost unul dureros pentru el. În tot acest timp, Nicolae Botgros s-a dedicat muzicii, însă recunoaște că regretă pierderea soției atât de devreme. Lidia Bejerau avea 68 de ani când s-a stins din viață.


Nicolae Botgros a vorbit, acum ceva timp, despre anii de căsnicie cu Lidia Bejenaru. Acesta a recunoscut că soția sa se ocupa de treburile casnice și prelua majoritatea responsabilităților, în timpul în care dirijorul se afla în turnee. Deși pierderea soției îi provoacă multă suferință, artistul este mândru că nepoții îi calcă pe urmă și speră ca fiica acestuia să devină o cunoscută pianistă.


Niculina Stoican are tatuaj la ochi

Niculina Stoican e o artistă celebră, care are mereu grijă de imaginea ei. Solista și-a făcut tatuaj la ochi în urmă cu 20 de ani, ca să scape de make-up. Pe parcursul acestor ani, interpreta de muzică populară și-a retușat tatuajul de două ori. Cântăreața de muzică populară susține că nu se bagă în pat până nu se demachiază, acesta fiind cel mai important secret de frumusețe.

„Eu, dacă nu mă demachiez seara, mă trezesc cu ochii umflați de zici că m-a bătut cineva. Demachierea a devenit pentru mine o obișnuință și cred că pentru fiecare femeie care ține la acest aspect este ceva firesc, un mod de viață. Eu nu cumpăr produse scumpe, ci folosesc cele mai ieftine demachiante, românești, pentru că eu sunt româncă get-beget.


Am convingeri extremiste, nu folosesc altceva. E adevărat că am o genă bună și clar că aș putea să nu folosesc nimic și să arăt jalnic sau să folosesc cele mai scumpe produse și să arăt tot jalnic. Nu e o regulă, în primul rând ține de genă, a declarat Niculina Stoican, pentru viva.ro.

Foto: Facebook, arhiva personală.