Ce cadou de nuntă îi dă Ilie Năstase Simonei Halep: "E mai bogată decât mine"

 Dumba Gabriela
.

Simona Halep și Toni Iuruc nu fac nuntă cu dar, așadar invitații au fost rugați să aducă fiecare un cadou și nu bani în plic. Întrebat ce cadou a pregătit pentru nunta Simonei Halep, Ilie Năstase a răspuns, amuzat, că tenismena este mai bogată decât el, dar a pregătit, totuși, o sumă simbolică.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ilie Năstase a fost cel care a dat-o de gol pe Simona Halep că se mărită pe 15 septembrie și spune că nu putea minți din moment ce a fost întrebat ce face în această zi. Deși Simona a specificat invitaților să nu aducă bani la nuntă, ci un dar, Ilie Năstase spune că i-a pregătit, totuși, niște bani, chiar dacă Simona Halep este mai bogată decât el.

Cum-a-inceput-povestea-de-iubire-dintre-Simona-Halep-si-Toni-Iuruc-2-1Cum-a-inceput-povestea-de-iubire-dintre-Simona-Halep-si-Toni-Iuruc-2-1

'Am dat-o de gol pe Simona pentru că am fost întrebat ce fac pe data de 15 septembrie. Eu ştiam ce fac şi nu puteam minţi', a declarat Ilie năstase pentru fanatik.ro.

Ce cadou de nuntă îi dă Ilie Năstase Simonei Halep

'Mă duc şi la Simona la nuntă, cum să nu mă duc?! Nu stăm mult. Stăm câteva ore. Că avem musafiri, petrecem de ziua Ioanei şi nu ne puteam duce la nunta fetei cu toţi prietenii noştri. Simona mi-a spus să nu îi duc daruri sau bani. Dar mă duc, totuşi, cu un buchet de flori şi nişte bani. Ceva simbolic, că ea e mai bogată ca mine', a mai comentat în stilul său caracteristic Ilie Năstase.

Simona Halep are emoții mari pentru nuntă, fapt pe care i l-a mărturisit lui Ilie Năstase. Acesta a îmbărbătat-o și i-a spus că la Wimbledon a fost mult mai greu. Acum trebuie doar să spună 'DA'.

'Mi-a zis Simona că are mari emoţii pentru ziua de mâine (n.r. miercuri, 15 septembrie). I-am zis că finala de la Wimbledon a fost mai grea decât ce o aşteaptă mâine. Atunci au contat emoţiile, acum spune ‘Da şi gata, a terminat. Sunt tineri, sunt împreună de doi, trei ani, cred, şi au toată viaţa înainte. De ce să ai emoţii?', a mai spus Ilie Năstase.

Citește și: Cine este viitoarea soacră a Simonei Halep.Cât de bogată e

Citește și: Motivul pentru care Simona Halep și Toni Iuruc s-au dus la starea civilă, cu două zile înainte de cununie. Iată dovada

Citește și: Primele imagini cu Simona Halep, înainte de cununie. Ce a făcut înainte să ajungă la Starea Civilă

„Nu avem nimic de ascuns, suntem transparenți!”

Stere Halep a făcut o serie de clarificări înaintea nunții Simonei Halep cu Toni Iuruc. Astfel, tatăl miresei susține că este o mare minciună zvonul potrivit căruia Simona le-ar fi cerut invitaților să nu folosească telefoanele mobile în timpul ceremoniei și susține că familia Halep nu are nimic de ascuns.

„E o minciună! Noi suntem foarte transparenți, normali, ca toți oamenii de pe suprafața pământului. Nu trebuie să facem nimic special, că nu avem nimic de ascuns!„, a declarat Stere Halep la Antena 3.

Stere Halep susține că nu s-a trimis o invitație către Klaus Iohannis. În schimb, toți ceilalți invitați sunt așteptați cu brațele deschise la super nunta de la Constanța.

„Nu a fost trimisă invitaţie la Administraţia Prezidenţială. Aşteptăm în schimb toţi invitaţii', a declarat Stere Halep.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton