Ce cadou de nuntă i-a făcut Andreea Bălan soțului ei. George a fost impresionat până la lacrimi!

.

Ieri, emoțiile au fost duble pentru Andreea Bălan și soțul ei, George Burcea, care s-au cununat religios și și-au botezat și mezina, pe micuța Clara. Emoționant a fost și cadoul pe care Andreea i l-a pregătit partenerului ei de viață!

Andreea Bălan și George Burcea au avut parte de o zi încărcată de emoții, cei doi făcând cununia religioasă, dar și botezul Clarei, în prezența familiei și a prietenilor apropiați. Totul a fost pus la punct perfect de către Andreea, începând cu locația, meniul, ținutele domnișoarelor de onoare, spectaculosul vals al mirilor și, nu în ultimul rând, cele trei rochii pe care artista le-a purtat la nuntă.


„Este piesa sufletului meu'

Azi-dimineață însă, Andreea și-a impresionat soțul până la lacrimi cu cea mai frumoasă declarație de iubire – o piesă care îi este dedicată! Cu ceva timp înainte, dar și ziua nunții, Andreea Bălan și George Burcea au filmat câteva scene, iar artista a pus la cale o surpriză de proporții pentru soțul ei. Din acele filmări, Andreea a făcut un videoclip pe care l-a pus pe muzică. Rezultatul? a luat naștere piesa Înger Păzitor’, o melodie cu atât mai impresionantă cu cât versurile sunt inspirate din povestea de iubire a Andreei Bălan și a lui George Burcea.


Dragilor, tocmai am lansat «Înger Păzitor», una din cele mai frumoase piese pe care le-am cântat vreodată, este piesa sufletului meu, o melodie ce transmite emoție, trăiri intense și multă iubire 💞 Spune povestea noastra, dar si a voastră’, a scris Andreea Bălan pe contul ei de socializare.