Ce bine arată Mirela Vaida nemachiată, la 38 de ani! Ce secrete de frumusețe are

.

La 38 de de ani, vedeta Acces direct nu se fiește să se pozeze nemachiată. Iată cum arată Mirela Vaida fără pic de machiaj și care este secretul frumuseții ei naturale!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dacă o vezi pe Mirela Vaida fără machiaj, o recunoști din prima, iar asta pentru că vedeta are o frumusețe naturală care nu ar avea nevoie de prea mult adaos. Poate și de aceea, la 38 de ani, Mirela nu se jenează să se pozeze chiar și la primele ore ale dimineții complet nefardată. Iar acesta, trebuie să recunoaștem, într-un showbiz în care aproape toată lumea este dependentă de aplicațiile de înfrumusețare, este un act de curaj…


Mirela Vaida, nefardată, pare mult mai tânără!

Deși are trei copii mici și un job în televiziune care îi ocupă foarte mult timp, asta fără să punem la socoteală reprezentațiile de la teatru, Mirela Vaida este un munte de energie și nimic nu pare să o descurajeze. În pofida programului extrem de încărcat, Mirela Vaida reușește să arata, chiar și fără machiaj, la aproape 40 de ani ca la 20.


Recent, Mirela Vaida s-a pozat complet nefardată, alături de cei trei copii ai ei și, paradoxal, pare sora lor mai mare, nu mama lor. De altfel, vedeta obișnuiește adeseori să posteze fotografii în care apare fără machiaj, iar fanii i-au spus nu o dată că arată chiar mai bine așa.

Artista a recunoscut nu o dată, de altfel, că ritualul ei zilnic constă într-un duș cu apă rece și o cafea neagră fără zahăr, vedeta Acces Direct preferând să folosească fardurile doar când se află în emisiune.


Citește și: Dan Bittman, despre povestea de dragoste cu Mihaela Rădulescu:„Am dus-o dincolo de nori’

Citește și: Cum arată Monica Gabor, la 32 de ani. Din puștoaica lui Irinel Columbeanu a ajuns o doamnă serioasă!

Citește și: INNA vorbește în premieră despre bani și afaceri. În ce business a investit: „Sunt partener alături de…' / EXCLUSIV

Citește și: Rodica Popescu-Bitănescu iubește de 45 de ani același bărbat: „I s-a spus să nu mă ia de nevastă!'


„E important să te simți tu bine în pielea ta'

Într-un interviu recent în care am vrut să aflăm care sunt secretele de beauty ale Mirelei Vaida, am avut surpriza să aflăm că vedeta nu numai că nu apelează la proceduri de înfrumusețare, dar nu folosește nici măcar obișnuitele creme de față! Cu toate acestea, Mirela Vaida arată spectaculos nefardată. În concluzie, secretul ei este, fără doar și poate, moștenirea genetică… pentru că mama Mirelei Vaida pare. la rândul său, foarte tânără.


„Nu am secrete. În afară de faptul că mă demachiez seara când ajung acasă, eu nu mă dau cu creme, fie ele de ochi, de faţă, de zi, de rid, de hidratare. Nu recomand lumii să facă ce fac eu, că poate nu e bine. Dar eu asta fac, mă demachiez, îmi curăţ faţa bine şi atât. Nici măcar gomajele alea despre care se tot vorbeşte nu le fac… Nimic. Nemachiată sunt mai palidă la faţă, pentru că sunt blondă, dar mi s-a mai spus că fără machiaj sunt mai tânără. Alţii spun că sunt mai ştearsă.


Acum… asta sunt. Dacă am putut să fac carieră în televiziune vreme de 16 ani aşa, blondă şi ştearsă cum sunt, înseamnă că poate oricine. Însă nu am complexe din astea, că, dacă aş avea complexe de genul ăsta, nu aş ieşi din casă nemachiată. Ori, eu postez pe Instagram aşa, deci… Lumea trebuie să înţeleagă că e foarte important să te simţi tu bine în pielea ta. Dacă lumii îi place de mine, mă urmăreşte, dacă nu, nu', a mărturisit Mirela Vaida pentru VIVA!.