Ce avere uriașă are Elon Musk. Șeful Tesla l-a depășit pe Bill Gates în topul miliardarilor!

.

Elon Musk l-a depășit pe Bill Gates în topul miliardarilor lumii. Șeful Tesla are o avere uriașă, mai mare decât a fondatorului Microsoft. Doar anul ăsta, Elon Musk a câștigat 100 de miliarde de dolari, în urma creșterii acțiunilor Tesla.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Elon Musk l-a devansat pe fondatorul Microsoft, Bill Gates, devenind al treilea cel mai bogat om de pe planetă. Miliardarul are o avere totală de 126,8 miliarde de dolari.  


Potrivit Forbes, averea lui Elon Musk a crescut datorită acțiunilor Tesla, care valorează acum de patru ori mai mult decât valorau la jumătate lunii martie. Per total, Elon Musk a înregistrat o creștere de peste 100 de miliarde de dolari de la începutul anului. Acțiunile Tesla au crescut masiv după ce compania a fost selectată pentru indicele S&P 500, în care se regăsesc cele mai puternice companii din Statele Unite ale Americii. 


Elon Musk conduce companiile SpaceX, PayPal, Solar City și Tesla. Miliardarul a fost cuplat cu Justine Wilson, Talulah Riley sau Amber Heard. În mai 2020, logodnica sa, Grimes, a adus pe lume cel de-al șaptea copil al miliardarului. 

CEO-ul Tesla mai are șase copii din mariajul cu autoarea Justine Musk. Primul lor fiu, Nevada Alexander, s-a născut în anul 2002 și a murit la scurt timp. Fostul cuplu mai are în prezent alți cinci fii, gemenii Xavier și Griffin (16 ani) și tripleții Kai, Saxon și Damian (14 ani), potrivit protv.ro.


Cine este cel mai bogat om de pe planetă

Topul miliardarilor este completat de magnatul francez Bernard Arnault, cu o avere de 140,6 miliarde de dolari. Jeff Bezos, șeful Amazon, rămâne lider în clasament cu o avere de 182,6 miliarde de dolari.


Pe locul patru îl avem pe Bill Gates, cu doar’ 119, 4 miliarde de dolari. Cofondatorul Microsoft a ocupat câțiva ani primul loc în clasamentul celor mai bogați oameni la nivel mondial, însă a fost depășit în 2017 de actualul număr unu, Jeff Bezos.

Citește și:

Drama lui Elon Musk. A vorbit în premieră despre motivele pentru care s-a înstrăinat de tatăl său: „A comis toate faptele rele posibile'

Incredibil ce nume i-a ales Elon Musk copilului său! „Nu e ilegal, dar nu poate fi acceptat’! Este imposibil de pronunțat, în orice limbă

Cum arată părinții miliardarului Elon Musk. Ei sunt dovada că viața bate filmul!

Fiica lui Bill Gates vorbește despre educația strictă primită de la tatăl ei miliardar: „Când eram copil, îmi vorbeau mereu ca și cum aș fi fost adult și nu evitau discuțiile dificile'