Ce avere deține Clara Chia Marti, iubita lui Pique. Provine dintr-o familie de miliardari

.

Ce avere deține Clara Chia Marti, iubita lui Pique. La scurt timp după despărțirea de Shakira, starul Barcelonei a început să se afișeze cu noua lui parteneră, o tânără de origine spaniolă, în vârstă de 23 de ani. Cei doi s-au mutat recent împreună și intenționează să-și cumpere o nouă locuință. Puțină lume știe că iubita fostului fotbalist provine dintr-o familie care face parte din înalta societate spaniolă. Iată ce avere enormă are acesta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!


În urmă cu șase luni, vestea că Shakira și Pique se despart lua prin surprindere o lumă întreagă. Infidelitatea fotbalistului a fost motivul separarării dintre cei doi, după o relație care a durat mai bine de un deceniu. La nici două luni de la despărțirea de solista columbiană, starul Barcelonei a fost surprins la brațul iubitei mult mai tinere, Clara Chia Marti. Cei doi au fost surprinși împreună în repetate rânduri, însă au refuzat să facă vreo declarație cu privire la relația lor. Se speculează că fotbalistul a cunoscut-o pe actuala sa parteneră prin intermediul colegului său, Riqui Puig, iar povestea lor de dragoste s-ar fi înfiripat încă din februarie 2022.


Ce avere deține Clara Chia Marti, iubita lui Pique. În ultimul timp, cei doi au avut mai multe apariții publice și nu se mai feresc de paparazzi. În luna decembrie, fotbalistul și noua lui iubită au avut parte de o escapada romantică la Praga, acolo unde au fost însoțiți de câțiva prieteni apropiați. Contrar așteptărilor, tânăra de orgine spaniolă deține o avere imensă și este fiica unor milionari din Spania.


Citește și: Cum a descoperit Shakira că Pique o înșela. Un borcan cu gem l-a dat de gol pe fostul fotbalist

Citește și: Anamaria Prodan, după ce Shakira i-a umilit pe Pique și pe iubita lui mai tânără în noua ei melodie: „Îți doresc noroc cu așa zisa mea înlocuitoare. Valorez cât două…’

Citește și: Frații Andrew și Tristan Tate rămân în arest preventiv pentru încă 30 de zile

Citește și: Cum și-a cucerit Pavel Bartoș soția în urmă cu mai bine de 20 de ani: „Ne-am descoperit pe parcurs'


Ce avere deține Clara Chia Marti, iubita lui Pique

De câteva luni, Gerard Pique și noua lui parteneră s-au mutat împreună. Clara Chia Marti provine dintr-o familie de miliardari și este adepta unui stil de viață exclusivist. Părinții acesteia lucrează în domeniul juridic și dețin o proprietate impresionantă lângă Sant Gervasi, una dintre cele mai costisitoare zone din Barcelona.

Potrivit presei spaniole, Clara Chia Marti locuia într-un apartament construit în anii 60, cu o suprafață de 90 de metri pătrați. Acum, tânăra și Gerard Pique locuiesc într-o casă evaluată la 4,5 milioane de euro. Cei noi plănuiesc să-și achiziționeze o nouă locuință, speculându-se că imobilul în care locuiesc a fost cumpărat chiar de Shakira.


În vârstă de 23 de ani, Clara Chia Marti studiază relații publice și a fost angajată la Kosmos, firma de producție de film și televiziune a lui Gerard Pique.

Ce avere trebuie să împartă Pique și Shakira


Deși nu au fost căsătoriți niciodată, fotbalistul și solista columbiană au strâns o avere impresionantă în cei 12 ani de concubinaj, în valoare 700 de milioane de euro. De-a lungul carierei artistice, Shakira ar fi strâns 280 de milioane de euro.

Pe lângă asta, cei doi foști parteneri trebuie să-și împartă și proprietățile, printre care se numără cele din Barcelona, Barranquilla, Republica Dominicană, Miami, Capri, New York, Punta del Este sau Bahamas.

Anual, fundașul Barcelonei încasa un salariu de 4,7 milioane de euro, însă mai deține și alte afaceri. Acesta este proprietarul companiei Kosmos Holding, dar și al clubului FC Andorra.

Sursa foto: Instagram