Ce avere au frații Tate. Au o colecție de peste 30 de mașini de lux și proproetăți în mai multe țări

.

Ce avere au frații Tate. Tristan și Andrew Tate provin dintr-o familie britanică modestă, însă au reușit să strângă o avere impresionantă, estimată la milioane de euro. În urmă cu o zi, cei doi frați au fost reținuți de oamenii legii, sub acuzația de viol și trafic de persoane. Aceștia au fost duși la audieri, după ce polițiștii DIICOT au descins la vila lor din Voluntari. Iată cine sunt frații Tate și cum au reușit să strângă o avere colosală!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Deși în prezent se laudă cu bolizi de lux și afaceri profitabile, frații Tate provin dintr-o familie britanică modestă. Într-un interviu mai vechi, Tristan Tate povestea că a început să lucreze de la 17 ani, având în vedere posibilitățile financiare reduse din familia lor. La acea vreme, acesta afirma că „să fii sărac este o metodă bună pentru a avea succes financiar’. Cei doi frați s-au mutat în urmă cu câțiva ani în România, unde dețin mai multe proprietăți și afaceri. În mai multe rânduri, aceștia au intrat în vizorul autorităților române și au ajuns în atenția publicului în luna aprilie, când au fost suspectați de sechestrarea a două fete.


Ce avere au frații Tate. Pe rețelele de socializare, cei doi milionari britanici afișează o viață de lux și sunt surprinși întotdeauna în compania femeilor frumoase și celebre. Aceștia sunt pasionați de bolizi puternici, iar, în garajele lor, dețin o impresionantă colecție de „bijuterii’ pe roți, în valoare de milioane de euro.


Citește și: Frații Andrew și Tristan Tate au fost reținuți, sub acuzația de trafic de persoane și viol.O fostă polițistă ar fi implicată

Citește și: Andrew Tate, umilit de activista Greta Thunberg, după ce a ironizat-o în mediul online:'Te rog, luminează-mă…'

Citește și: „Eram foarte mult dominată, crescută cu acest sindrom'.Traumele neștiute din viața Andreei Raicu

Citește și: Mama lui Pelé are 100 de ani.Celeste Arantes nu va participa la funeraliile fiului său


Ce avere au frații Tate

Ce avere au frații Tate. Tristan și Andrew Tate provin dintr-o familie britanică săracă. Tatăl celor doi a fost campion mondial la șah, iar mama lor spăla vase într-un restaurant. Situația financiară a celor doi s-ar fi schimbat în momentul în care Cobra Tate a devenit campion mondial la kick-boxing. Acesta și-a început cariera în sport în anul 2006 și, în numai șase ani, a obținut patru titluri de campion mondial, iar, potrivit estimărilor, ar deține o avere de peste 300 de milioane de dolari.


„Când am intrat în ring să lupt, eram un kick-boxer cu o centură neagră în judo și fără pic de experiență în MMA. Dar eram falit. Eram atât de sărac că nu îmi puteam plăti nici măcar chiria. Omul cu care luptam câștigase deja cinci lupte la profesioniști și rămăsese fără adversar.

Eu eram atât de disperat să fac niște bani încât am acceptat imediat să lupt cu el. Când am acceptat să mă bat, cel care organiza lupta mi-a spus că cel care câștigă ia toți banii, iar pierzătorul – nimic.


Am fost de acord. Tristan m-a întrebat de ce fac asta, mi-a spus că nu ne putem permite să plătim chiria și dacă pierd e și mai rău. Șase ani mai târziu eram deja de patru ori campion mondial și multimilionar’, a povestit Cobra Tate.

Au făcut milioane din videochat

Ce avere au frații Tate. Tristan și fratele său, Andrew, au pus bazele unui adevărat imperiu în domeniul videochat-ului. În timp ce Andrew deține un mega-studio de videochat în Los Angeles, se pare că Tristan a deschis un astfel de studio într-o zonă bună din Capitală.


În județul Brașov, aceștia mai dețin două firme, care au ca domeniu de activitate agricultura. Prima afacere, înființată în 2017, are ca domeniu de activitate cultivarea trestiei de zahăr și a tutunului, în timp ce a doua, înființată în 2018, are ca obiect de activitate consultanța în tehnologia informației și cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase și a plantelor producătoare de semințe oleaginoase, potrivit cancan.ro.

Mai mult, în anul 2019, Cobra Tate a lansat un site în care le vindea ponturi celor care aspirau să ajungă bogați. Se pare că „afacerea’ a avut un real succes și a strâns sute de mii de abonați.


Ce mașini au frații Tate

Ce avere au frații Tate. Pe lângă banii câștigati din sport, videochat și afacerile în agricultură, se pare că cei doi milionari britanici au o colecție impresionantă de bolizi puternici și ceasuri de lux.


În garajul celor doi, s-ar afla peste 30 mașini de lux. În urmă cu ceva timp, Tristan Tate a publicat o imagine cu facturile a două mașini achiziționate de acesta. Pentru un Bugatti Chiron acesta a plătit nici mai mult, nici mai puțin de 3,5 milioane de euro. Prețul celorlalte autorisme pornesc de la 80.000 de euro. Printre mașinile deține de cei doi, se regăsesc: McLaren 720 S personalizat, Lamborghini Huracan Evo, Ferrari 812 Superfast, Ferrari 458 Italia, Mercedes S63 AMG Brabus, Aston Martin Vanquish S Ultimate, Aston Martin Dbs Superlegerra, BMW M5 Competition, Porsche 911 992 4S, McLaren 765 LT, Rolls Royce Wraith Black Badge.

Potrivit unui mesaj pe Twitter adresat activistei Greta Thunberg, Andrew Tate susținea că deține 33 de autoturisme.

„Hello Greta Thunberg. Am 33 de mașini. Bugatti-ul meu are are motor de 16 cilindri. Mai am două Ferrari 812. Și ăsta e doar începutul. Te rog să-mi dai o adresă de email la care să-ți trimit lista completă a mașinilor mele și a emisiilor lor enorme, a scris Andrew Tate pe Twitter, în dreptul pozei cu pricina.

Sursa foto: Facebook & Arhiva VIiva!