Ce avantaj are Lidia Buble în fața celorlalți concurenți de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: „Eu vin dintr-o familie foarte modestă”

 Ifrim Georgiana
.

Ce avantaj are Lidia Buble în fața celorlalți concurenți de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'. Cântăreața este una dintre cele 12 celebrități care participă la reality show-ul difuzat pe ProTV. Într-un interviu recent, aceasta a vorbit despre atuurile sale în cadrul competiției, dar și despre cele mai mari frici. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Înainte de plecare în Republica Dominicană, Lidia Buble mărturisea că își dorește să-și „înfrângă niște temeri' și să-și cunoască limitele. Aceasta s-a pregătit fizic și psihic pentru această competiție, a făcut sport zilnic și vitaminizare perfuzabilă, dorindu-și să fie în cea mai bună formă a sa. Mai mult, artista este de părere că nu va avea probleme cu adaptarea la noul mod de viață, având în vedere că provine dintr-o familie modestă. Pe parcusul celor două luni pe care le petrec în Republica Dominicană, concurenții de la „sunt celebru, scoate-mă de aici!' sunt nevoiți să supraviețuiască fără hrană și fără confortul domestic.

bub-1bub-1

Ce avantaj are Lidia Buble în fața celorlalți concurenți de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'. Cântăreața a susținut că este o fire „bătăioasă' și îi place să iasă învingătoare din orice competiție.

Citește și: Cum s-a pregătit Lidia Buble pentru Sunt celebru, scoate-mă de aici!:„Nu a plecat până nu s-a asigurat că…'

Citește și: Cine este Lidia Buble.A ajuns celebră datorită lui Adi Sînă

Citește și: Ce reguli le-a impus Gina Pistol bunicii și bonei lui Josephine, înainte de a pleca în vacanță:„Nu sunt genul de mamă geloasă”

Citește și: Cristina Șișcanu, adevărul despre începutul relației cu Mădălin Ionescu.A fost acuzată că l-a despărțit de soție: „A fost un șoc”

Ce avantaj are Lidia Buble în fața celorlalți concurenți de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'

Lidia Buble a susținut că va lupta din răspunderi pentru a face față provocărilor din cadrul emisiunii. Pentru că provine dintr-o familie modestă, aceasta este de părere că îi va fi mai facil să se adapteze condițiilor vitrege din Republica Dominicană.

„Am terminat liceul sportiv și sunt o fire foarte bătăioasă, nu suport gândul de a pierde în fața unei femei. E exclus să pierd în fața unei femei, a oricărei colege. Încerc să dau tot ce pot din mine, să lupt cât de mult pot. (…)

Nu știu dacă o să mă descurc să fac focul, dar pentru asta sunt bărbații. Altfel, cu spălatul rufelor sau cu gătitul nu am o problemă. Eu vin dintr-o familie foarte modestă, la noi s-a spălat foarte mult cu săpun de casă, aveam o scândură în baie pe care spălam rufele cu peria de rădăcină. Așa că, asta nu-mi va da bătăi de cap', a declarat artista, potrivit ciao.ro.

Care sunt cele mai mari frici ale artistei

Lidia Buble a susținut că îi este frică de insecte, însă are și alte mici temeri care ar face-o să se alarmeze și să intre într-o stare de panică.

„Cred că mi-ar fi foarte frică dacă aș fi într-un loc în care apa ar trece peste mine și nu aș avea ceva de care să mă țin, un colac de salvare, sau să știu că e cineva care în orice moment ar fi pregătit să îmi dea o mână de ajutor. Nu știu să înot foarte bine, așa că mi-e frică de apa foarte adâncă.

La fel, sunt momente în care mi-e frică de înălțime și momente în care nu îmi e. N-am avut nicio tentativă de a sări cu parașuta sau de a face bungee jumping, dar cred că mi-ar lua ceva să mă conving să fac asta.

Nu mi-e frică de întuneric, dar dacă aud cel mai mic zgomot, alarmez tot globul pământesc, acolo s-a terminat, o ia razna creierul meu', a adăugat artista potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton